ZAVRŠILA SEDMA SEZONA

NAKON TIJESNOG FINALA PROGLAŠENA POBJEDNICA 3, 2, 1 - KUHAJ Samo par trenutaka prije osvajanja titule komentar jednog člana žirija bacio ju je u suze

 
 RTL

U finalu RTL-ovog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' sudjelovale su tri finalistkinje - Ana, Dina i Franka. Djevojke su ove sezone svojim više ili manje uspješnim potezima, ali svakako trudom i radom, uspjele eliminirati ostatak sudionika, a večeras je proglašena i pobjednica, piše Slobodna Dalmacija.

Titulu najbolje hrvatske kuharice amaterke odnijela je konačno Franka Štengl.

Stručni žiri, sastavljen od Tomislava Špičeka, Ivana Pažanina i Željke Klemenčić, u tijesnome je finalu odlučivao o sudbinama kandidatkinja, a ovaj put presudili su u korist 24-godišnjoj Franki iz mjesta Rude pokraj Samobora.

Ana Kamber je završila natjecanje pak kao treće plasirana, dok je Dina Khaled Barghathi - druga.

Zanimljivo je da su pobjednica i drugo plasirana čitav show provele u paru. Na početku su bile među "slučajno sparenima", no sudeći prema finalu, sasvim su se dobro naučile slagati.

Na početku večerašnje emisije Franku je jedan Špičekov komentar bacio u suze. Dok je komentirao njeno toplo predjelo, poznati je kuhar izjavio da ima dojam kako "jede blato", na što je natjecateljica reagirala suzama.

Kasnije su ih zamijenile one radosnice, a osim titule najbolje kuharice amaterke, Franka je kući odnijela i nagradu od 50 000 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:49