STRUČNO OKO

NAŠ POZNATI MODNI ZNALAC DAO SUD O 'G. SAVRŠENOM' 'Ne želim ispasti bezobrazan, ali kakva je to garderoba? Zgodne djevojke, a ne liče ni na što'

 
Gospodin Savršeni
 Promo / RTL

Gospodina Savršenog, kojem zbog atraktivnog i zaljubljivog ženskog jata zavidi većina hrvatskih muškaraca, prokomentirao je liječnik s estrade dr. Nenad Korkut, koji redovito komentira dodjelu Oscara, a on u Savršenstvu vidi atraktivnog, zgodnog, modernog muškarca, piše Slobodna Dalmacija.

U svoj toj presavršenosti podsjeća ga na Barbienog dečka, lutka Kena, ali iz njemačkih modnih kataloga. U Korkutovu uhu malo je zazvonio i njegov gastarbajterski broken hrvatski jezik. No budući da njime pričaju i neke natjecateljice, na kraju mu je dao obrise čiste egzotike.

- Zanimljiv je taj njihov miks domaćeg s upadicama gastarbajterskog njemačkog i slovenskog, koji se provlači kroz show. Evo priznajem, ne pratim realityje, jer nisam ciljana publika Farme, Big Brothera ili Ljubav je na selu… Ali uz ovoliku pompu koja je pratila Gospodina Savršenog, rekoh, idem pogledati uvodno predstavljanje. Da vidim čovjeka bez mane i žene koje pred kamerama traže ljubav svoga života. Iskreno, nikada nisam uspio shvatiti što to žene ili bilo koga tjera da pred kamerama traže ljubav. To mi je velika zagonetka – kaže Korkut.

Nisu za bacit

Tražio Gospodin Savršeni pravu ljubav, ili se samo zaigravao za dobre novce u TV formatu, dobro je, veli Nenad, odabran za tu ulogu. Ima visinu, markantnost, zna se ponašati pred kamerama, što može zahvaliti i svom manekenskom iskustvu. No ono što je Korkut kao kroničar društvene scene brzinski vidio i kod žena, nije, reklo bi se u Dalmaciji, za baciti. Samo fizički gledano dojmile su ga se neke od njih, beogradska manekenka, rasna crnka prekrasnih očiju s tetovažom na dekolteu, i nekoliko plavuša.

- To je ono što sam u tom svom prvom, jedinom i završnom gledanju uspio uočiti. Ali puno više od izgleda sudionika showa pažnju mi je privukla njihova garderoba. E, o tome se dade pričati. Da ne ispadnem bezobrazan, ali što je tu je, žene su bile odjevene loše. Da, dobro ste čuli, baš loše. To nije sličilo ni na što. Ne znam je li to bio njihov izbor za red carpet ili im je to netko donio na gomilu, pa su cure same birale. Znam sigurno da te haljine nisu bile šivane po mjeri jer se vidjelo da ne prate njihove tjelesne atribute. Ne skrivaju što treba skriti, ne ističu ono što istaknuti treba. Jako sam razočaran – veli dr. Korkut.

Zagreb, 301012.

U kinu Cineplex u Centru Kaptol, veceras je odrzana hrvatska premijera najnovijeg, 23., James Bonda, naziva Skyfall.

Na fotografiji: Nenad Korkut.

Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / CROPIX
Na fotografiji: Nenad Korkut

Veli da je to tek njegov stilski osobni stav iako drži da se on podosta može razlikovati od ukusa prosječnog gledatelja. No isto tako misli da bi prezentacija s dobrom haljinom bila još bolja, pa producentima savjetuje možda suradnju s nekim od naših kreatora, već etabliranih u pitanju red carpeta ili svečanih izdanja.

Gospodin je stilski besprijekoran

- Matija Vuica, Skoko, Pavlin, Budoarke, bili bi savršeni izbor. No velim, to je moj stav, ne mora se poklapati s gledateljskim. S druge strane, Gospodin Savršeni je stilski izgledao besprijekorno, tu zamjerki nemam. No ipak iza njega stoji manekensko iskustvo, rad na sebi – veli Nenad.

Sebe u nekom takvom angažmanu ne vidi, veli da bi to bila nemoguća misija, a razlog je taj što svoju intimu čuva samo za sebe. Samim tim bilo kakvo eksponiranje u nekom od showova ovakve vrste ne doživljava kao nešto što bi ga privuklo.

- Nije to moj stil života. Ali poštujem da drugi to rade, nemam ništa protiv toga. E sada, veliko je pitanje je li to samo velika igra za show ili će se dogoditi pravo zaljubljivanje. Ne zaboravimo i da nakon onog prvog fizičkog dojma žene svoju ocjenu počinju formirati na nekim drugim karakteristikama, šarmu, duhovitosti, pouzdanosti, muževnosti. Ima li ih Gospodin Savršeni, tek će vrijeme pokazati – veli Korkut za Slobodnu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:34