ČUDNI SU PUTEVI LJUBAVI

NASTAVAK LJUBAVNE PRIČE SA SELA KOJI NEĆETE VIDJETI NA TELEVIZIJI S jednom se poseksao, s drugom zaručio, a na kraju prohodao s trećom!

 Screenshot / RTL

Nakon što je u utorak prikazana i finalna epizoda reality showa 'Ljubav je na selu' mnogi su bili uvjereni da će uskoro moći vidjeti fotografije s vjenčanja Alojza Kanceljaka i Snježane Strugar. No nakon romantične prosidbe i završetka snimanja, Lojzek i Snješka su shvatili da nisu jedno za drugo. Naime, ovaj par ne samo da je okončao zaruke - Alojz već ima i novu djevojku što nam je i potvrdio. U vezi su mjesec i pol dana.

- Istina je, Snježana i ja više nismo zajedno, ali smo ostali u prijateljskim odnosima. U kontaktu smo - rekao nam je Alojz koji o novoj djevojci nije htio puno govoriti jer su još u fazi upoznavanja.

Ona je njihove zajedničke fotografije podijelila na društvenoj mreži, ali ih je ubrzo odlučila i ukloniti.

Razvoj ove situacije mnoge je iznenadio, čak toliko da se nova Lojzekova djevojka svim znatiželjnicima odlučila i obratiti po tom pitanju.

- Neki ljudi su navikli vrijeđati i ponižavati pa da vam odmah kažem da nisam ni sponzoruša ni umjetna cura već obična Zagorka. Tako da molim one koji me misle vrijeđati da se ne javljaju jer nitko na ovome svijetu nije savršen pa tako ni ja. A ako mislite da je Alojz ženskaroš, slobodno se prijavite u 'Ljubav je na selu' pa ćete vidjeti. Hvala i sva pitanja možete slati u inboks - poručila je Monika, nova djevojka zagorskog Putina, kako su ga mediji prozvali tijekom prikazivanja showa.

Alojz se na početku showa spetljao s Anjom Boronjek s kojom se i seksao, ali mu je s vremenom Snježana postala draža. No čini se da je Alojz sreću ipak pronašao s trećom djevojkom koja se u show nije ni prijavila.

A prema društvenim mrežama, i Snježana ima novog dečka.

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:06