LOJZEK I SNJEŠKA SE VOLE

'NE MOGU VJEROVATI!' Kandidati iz agrorealityja stupaju u brak! Procurio i niz novih detalja o sočnim poljupcima tijekom mokrog tuluma u jacuzziju

 RTL

Tijekom boravka u raskošnoj vili u unutrašnjosti Istre, kandidati showa 'Ljubav je na selu' potpuno su se opustili pa su na vidjelo isplivale i neke tajne.

Naime, dok su neki uživali u badmintonu, Josipa i Denita su se izležavale na ležaljkama te su otkrile u kameru da su prijateljice iz djetinjstva koje su se ponovno spojile kada su shvatile da su se obje prijavile u emisiju.

Josipu je zanimalo kakva je situacija između Denite i Dina.

RTL

- On je meni drag, i stalo mi je na neki način do njega, samo ne znam koja je to faza, prijateljstvo ili nešto više, a s druge strane me jako živcira, ali budemo vidjeli, bit ćeš obaviještena - rekla je Denita.

A kad je Denita Josipu upitala je li bilo nešto više između nje i Marija, Josipa je imala spreman odgovor.

- Znaš me već koliko godina i znaš da se ja ne zaljubim preko noći. Sve je to neka prijateljska faza - objasnila je te poslije otkrila da između Marija i nje ipak nije zaiskrilo.

Došlo je i vrijeme večere tijekom koje su svi kandidati već ponešto i popili pa su zaključili da je pravo vrijeme za pjesmu, koju su vodili Stanko i Ljubica.

A za vrijeme večere, Denita, Josipa, Mario i Dino su se malo više opustili pa su djevojke odlučile dečke staviti na kušnju da vide gdje im je granica.

- Denita i ja smo htjele provjeriti kako dečki dišu i što bi bilo kad bismo se zamijenile - otkrila je Josipa.

RTL

Dinu nije trebalo dugo da kaže da se neki klik dogodio između njega i Josipe, kao i između Marija i Denite, a djevojke su priznale da njima dvojici nije trebalo dugo da pristanu na ovakvu vrstu igre.

Dino je ubrzo svima rekao da je pao na plavušu. Tin nije skrivao da ga je šokirao razvoj situacije, a Sandra je samo kratko komentirala da je ona sretna ako je njezin brat sretan.

- Iskreno sam se iznenadila kad je Mario obznanio svoju ljubav prema Deniti, a onda se ustao moj brat. Nije mi bilo jasno je l' se zezaju ili su ozbiljni. Ne znam, svašta možemo očekivati - rekla je Sandra.

RTL

Oko bazena je najednom postalo jako živo, a Stanko, koji je cijeli dan pričao da se želi okupati, nije više čekao jer su ga dečki bacili u bazen te su potom svi završili u istom. A kada su se preselili u jacuzzi, Denita je prišla Mariju i poljubila ga u usta te su se nastavili ljubiti. Josipa ih je vidjela i komentirala da ne može vjerovati da nemaju obzira prema njoj te da se bez pardona ljube.

RTL

- Iznenadila sam se kad sam vidjela Denitu i Marija, ali nije me sad to nešto pogodilo jer nema osjećaja s moje strane nego sam to prihvatila kao neku igru - kazala je Josipa poslije u kameru.

Mario i Dino priznali su da im godi preokret koji se dogodio, ali je Denita iskreno rekla da joj je bilo malo krivo zbog novonastale situacije.

- Ne znam je l' se Dino zagrijao za mene, ali čak mislim da to radi da Denitu učini ljubomornom jer svaki put pogleda prema njoj prije nego nešto napravi - rekla je Josipa i dodala da je i na Deniti vidjela da je malo ljubomorna.

- Tako smo krenuli, dečki su pokazali što su pokazali i na kraju je tako i ostalo - komentirala je Josipa.

RTL

A Dino je pak rekao da mu godi svaki Josipin pokret.

- Od Josipe očekujem da se više počnemo družiti. I nismo daleko pa možemo se družiti svaki dan, možemo i na večere i možda se dogodi neka ljubav - rekao je Dino.

Drugo jutro je Lojzek odlučio iznenaditi svoju Snježanu. njoj nije bilo jasno zašto joj je donio doručak u krevet, a on joj je objasnio da je to učinio jer se pomalo zaljubljuje u nju. Između ostalog joj je poklonio i cvijet te ju potom odveo na ljuljačku gdje joj je rekao da ima jedno iznenađenje za nju. Nakon što joj je poklonio njihovu fotografiju u narodnim nošnjama, kleknuo je i otvorio kutijicu s prstenom.

- Ne mogu vjerovati - rekla je Snježana i pristala te rekla da nije to očekivala. S prstenom je bila oduševljena, a veseli je i što je Alojz romantičan i što zna pokazati da želi nešto s njom.

RTL

RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:50