MLADA DIVA

NIJE POSTALA SUPERTALENT, ALI JE DOBILA ŠANSU IZ SNOVA Oduševljeni Tony uputio joj ponudu koja se ne odbija

 
 Screenshot / YouTube

Adnu Šestić žiri je još na audiciji prozvao divom i obasuo komplimentima. No, 19-godišnja Zeničanka sa svakom novom emisijom i sa svakom novom izvedbom ostavljala je sve snažniji i bolji dojam, kako na žiri tako i na publiku.

Premda joj je pobjeda u Supertalentu izmakla, Adna je posljednjom izvedbom u finalu, pjesmom ‘Kao u snu’ impresionirala i samog autora Tonyja Cetinskog koji joj je preko svojeg profila na Facebooku čestitao i uputio joj poziv koji se ne odbija:

‘Iskrene čestitke mladoj i iznimnoj Adni! Dala je pjesmi novu dimenziju. Ovo je svemir! Adna, imaš moj otvoreni poziv da budeš naš specijalni gost na turneji #samoljubav tour 2019.

08. 03. Arena Zenica

09. 03. ZETRA Sarajevo

15. 06. Kastel Banja Luka

22. 06. Stadion Tašmajdan - Beograd

07. mjesec - Arena u Puli

Itd Itd.

Ma možeš pjevati gdje god poželiš. Blagoslovljeni smo što te imamo. S ljubavlju i s najboljim željama za tvoj nastavak u glazbenim vodama, od srca te podržava i pozdravlja Tony Cetinski! Ti si pobjednik svemira!’

Hoće li Adna prihvatiti poziv, tek ćemo vidjeti. Ona se pjevanjem bavi od tinejdžerskih dana, no u profesionalne vode se još nije otisnula.

- Iako sam počela pjevati otprilike sa 11 godina, to pjevačko iskustvo bilo je svedeno isključivo na karaoke dok nikoga nema kod kuće sve do 15. godine kad sam se kroz osnovnu, a poslije i srednju muzičku školu počela ozbiljnije baviti pjevanjem. Školski jazz bend u kojemu sam bila vokal izdvaja se kao naročito vrijedno iskustvo - rekla je Adna na početku showa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 17:35