PETI TJEDAN NA IZMAKU

Nova iznenađenja u Big Brotheru, evo tko vas večeras očekuje u emisiji uživo

 Promo RTL / Promo RTL

Emisija Big Brothera uživo i ovaj petak donosi mnoga iznenađenja. Osim uobičajenog ispadanja gledatelje očekuju gosti iznenađenja!

Kako vrijeme odmiče, tako se i situacija u Big Brother kući mijenja. Peti tjedan prolazi, a odnosi među stanarima drastično se mijenjaju.

Zbog pada zadatka u tjednu prije stanari su ponovno kažnjeni tjednom iz pakla. Big Brother im je oduzeo sve - krevete, namirnice, osobnu kozmetiku, toplu vodu i jacuzzi, što su stanari jako teško prihvatili, no za većinu stvari su se ipak izborili. Prvotni bunt i dogovor da svi šute, nakon nekog vremena je splasnuo.

Kako bi im se raspoloženje barem malo popravilo, Big Brother im je odlučio dati čak tri zadatka, a s prolaskom svakog od njih, bit će nagrađeni. Prvi zadatak, koji je trajao 48 sati - držanje u paru velike lopte za pilates, uspješno su u obavili te su im vraćeni kreveti, potom ih je Big Brother 'zaposlio' da sjede u tajnoj sobi – ne radeći ništa. Osuđeni na sjedenje satima, stanari su se smijali, pjevali, plakali, svađali, a neki su čak i lajali! Padale su i teške riječi, no na kraju su prošli i taj dio zadatka, pa im je Big Brother vratio namirnice. Treći dio zadatka još uvijek traje, budući da stanari moraju 48 sati provesti u odijelima zalijepljenim čičcima.

Svađe su proteklog tjedna bile učestale, a najglasnija među njima bila je Rina. Romano i Marina i dalje igraju 'toplo-hladno' igrice, a 'pojavio' se i novi ljubavni par u kući - Ines i Fabio. Ipak, njihova ljubav bila je, čini se, kratkog vijeka - nakon cijelodnevnih izmjenjivanja nježnosti i ljubljenja u svim prostorijama kuće, odnosi su naglo zahladili jer je Ines shvatila da joj ne odgovara Fabijevo ponašanje.

U večerašnjoj emisiji Marijana će ugostiti Marka Grubnića, kojeg su stanari proteklih dana tražili po kući u raznim kartonskim izdanjima, a na sofi zagrebačkog studija pojavit će se i Ivan Mitrović, zvan Mrkvica, koji je bio vrlo blizak s Rinom kada su sudjelovali u Big Brotheru na Tajlandu.

Što će sve Mrkvica otkriti o Rini, kakvu ulogu u cijeloj priči ima Marko Grubnić, te tko će od stanara večeras napustiti lov na sada već nešto manje od 300 tisuća kuna, ne propustite pogledati u 22 sata na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:23