VELIKI NESPORAZUM

'ODAKLE IM TA IDEJA?' Odluka kome će se donirati kune iz 'Tvoje lice zvuči poznato' izazvala šok kod onih koji su taj novac trebali dobiti

    AUTOR:
    • Silvija Melić

  • OBJAVLJENO:
  • 27.03.2018. u 12:11

Nova TV

Mario Petreković, Paola Valić Bekić i Amel Ćurić

 

Pjevač Amel Ćurić i Nova TV najavili su da će 10.000 kuna donirati Mreži udruga osoba s invaliditetom Dalmacije koja ne postoji već oko mjesec dana, piše Slobodna Dalmacija.

- Nas nitko nije nazvao s Nove TV, ne znam uopće odakle im ideja da nas stave na popis. Također, žiroračun je ugašen, tako da ne znam ni gdje će taj novac sjesti - kazao nam je njezin bivši predsjednik Ante Raos.

Slobodna je kontaktirala i Novu TV upitavši ih kome je točno otišlo 10.000 kuna i na koji način odabiru udruge kojima će se donirati novac.

- Ovaj put zahvaljujući Amelovoj pobjedi Nova TV će 10.000 kuna donirati Mreži udruga osoba s invaliditetom Dalmacije iz Splita - odgovorili su bez detaljnijeg objašnjenja o tome kako se konkretno bira ustanova kojoj se uplaćuje novac.

 

U utorak ujutro Nova TV poslala je priopćenje s ispravkom jer je 'nenamjernim propustom komuniciran naziv udruge koja više nije aktivna'. Novac namijenjen pobjedničkoj izvedbi umjesto Mreži udruga osoba s invaliditetom Dalmacije, koja ne postoji već oko mjesec dana, bit će doniran drugoj udruzi.

'Povodom pobjede Amela Ćurića u drugoj epizodi pete sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Nova TV će 10.000 kuna donirati Udruzi osoba s invaliditetom Split.'

Kako god, Amel je oduševivši žiri i publiku zasluženo odnio pobjedu u drugoj epizodi popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato. Simpatični Bosanac, pobjednik regionalnoga glazbenog natjecanja X Factor Adria, ovoga je puta utjelovio divu Josipu Lisac i otpjevao 'Gdje Dunav ljubi nebo', što je bio poprilično težak zadatak. Njemu je to uspjelo iz prve ruke.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo