UPOZNAJTE ANU MARIJU

ONA JE MOŽDA NAJSNAŽNIJA NATJECATELJICA 'ZVIJEZDE - LJETNI HIT' U vojsku je nisu primili zbog tetovaža, a od nogometne repke je odustala zbog glazbe

 
Ana Marija Karakaš
 Screenshot / RTL

Ana Marija Karakaš 26-godišnjakinja je iz Rokovaca nadomak Vinkovaca u Slavoniji koja ovog vikenda izlazi pred žiri showa 'Zvijezde - ljetni hit'.

Ova svestrana mlada žena iza sebe ima uspješnu nogometnu karijeru, a bavila se rukometom i boksom. Prije nego što se zaposlila u jednoj zagrebačkoj tvrtki, čak je bila i u vojsci te joj je žao što nije nastavila tu karijeru profesionalno iako, kako je objasnila za RTL, to nije bila njezina odluka.

- Imam 14 tetovaža koje nisu vidljive u uniformi, a sve mi jako puno znače - od datuma rođenja članova moje obitelji do latinskih poslovica koje su mi neki moto u životu. Ipak, nakon što sam odslužila tromjesečni dragovoljni vojni rok, nisam primljena na specijalističku obuku upravo zbog tih mojih tetovaža. Uvijek su me privlačile takve aktivnosti fizičke prirode koje zahtijevaju izdržljivost. Bavila sam se i nogometom te rukometom. Nogomet sam igrala prvo s muškim timom pa sam prešla u ženski, tako je bilo i s rukometom. U nogometu sam čak dospjela i do hrvatske nogometne reprezentacije, a nakon nekog vremena vratila sam se u matični klub u Vinkovcima. Na kraju sam morala odustati od sporta jer sam u jednom razdoblju radila tri posla, trenirala i pjevala pa sam se nečeg morala odreći - kaže Ana Marija. Otkriva i kako je sve počelo:

- Ja sam valjda pjevala već kad sam bila u maminom trbuhu. Svoj prvi nastup sam imala sa 13 godina, ali tek kad sam se prestala baviti sportom, priključila sam se crkvenom zboru u kojem su se pjevale malo modernije pjesme. Tu sam se zbližila s jednim dečkom koji je svirao u bendu te sam im se pridružila i godinama pjevala na svadbama. Nakon toga sam pjevala i u drugom bendu, ali bilo mi je naporno putovati vikendima iz Zagreba za Vinkovce kako bih nastupala s njima pa sam se povukla iz benda - ispričala je Ana Marija koja je već ispunila jednu svoju veliku želju, a to je snimiti spot za svoju pjesmu 'Rastajemo se prijatelji'.

Ipak, ljubav prema glazbi bila je prevelika da bi je se Ana Marija odrekla samo tako.

- Slušam jako puno domaće i strane pop glazbe, ali ne isključujem ni druge žanrove. Od domaćih glazbenika zaista se divim Jacquesu Houdeku i Nini Badrić, a od stranih mi je trenutačno super Rita Ora - kaže vesela Slavonka koja će tijekom svog prvog nastupa u showu 'Zvijezde - ljetni hit' izvesti jedan domaći klasik Severine, piše RTL.

- Ta pjesma mi je jako draga i nostalgično, ali sretno me podsjeća na neke bivše ljubavi tako da se nadam da će se i žiriju svidjeti moja izvedba - dodaje naposljetku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:06