'TRI, DVA, JEDAN - PECI!'

'PA ŠTO JE OVO?! NEMA GOREG NEGO KAD TE SLASTICA BAŠ NA TO PODSJETI' Trebali napraviti božićni panj, Špiček ostao zgranut kad je vidio što su ispekli

 RTL

Pojedini natjecatelji previše su se opustili na setu showa 'Tri, dva, jedan – peci!'. Umjesto da se fokusira na zadatke, odnosno posveti izradi savršenih samoborskih kremšnita i kolača iz djetinjstva, Krešimir se upustio u ples s voditeljicom Sanjom Doležal. Zbog toga će večeras, zajedno s prijateljem Tomislavom, 'otplesati' do duela, najavljuju s RTL-a.

Krešimir se, kako je Sanja otkrila, uvijek doima cool i na njemu se nikada ne vidi niti trag panike i stresa dok kreira slastice za radnom jedinicom. Zato je htjela provjeriti ima li vremena zaplesati s njom jedan valcer, dok prijatelj Tomislav prati situaciju za štednjakom. No, već pri dolasku na ocjenjivanje žiri je primijetio da njihov božićni panj izgleda kao greda, a samoborska kremšnita kao zlevka od neki dan…

„Ja bih rekao da je to jedan lijes. Doslovno je još nedostajao netko tko će leći u njega. Baš je nezgodno kada te slastica na to podsjeti…“, kazao je Tomislav Špiček, nezadovoljan i činjenicom da u tri sata vremena, koliko su momci imali na raspolaganju, nisu napravili šlag od slatkog vrhnja, već su se koristili gotovim prahom koji se kupuje u trgovini.

„Znam da se treba snaći u kuhinji, no niste dosljedni onome što govorite“, dodao je Špiček prilikom dodjeljivanja bodova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:49