FILOMENIN NOVI ŽIVOT

POSLIJE DESET GODINA SKRIVANJA OPET ODJENULA KUPAĆI KOSTIM 'Bilo je oslobađajuće i emotivno. Pitam se je li vrijedilo skrivati se zbog nekog neznanca'

 
 FACEBOOK

Makaranka Filomena Roglić, jedna od kandidatkinja treće sezone RTL-ova showa "Život na vagi", otkrila je kako se nakon deset godina napokon odvažila skinuti u kupaći kostim i otići na plažu.

Ova 32-godišnjakinja ne skriva činjenicu da joj je sudjelovanje u showu drastično promijenilo život - i to na bolje.

RTL
Filomena Roglić prije ulaska u show i poslije 'Života na vagi'

- Iz svega naučenoga lakše mi je nositi se s radom na sebi, iako je vanjski život i dalje ogroman izazov - rekla je Filomena za RTL.

- Između ostaloga, ovo ljeto palo je i prvo kupanje u moru nakon puno godina. Mislim da se u toj priči mogu pronaći mnoge žene koje su osjećale nelagodu zbog tuđih pogleda. Kako je to djelovalo na mene - pa oslobađajuće! Pregršt emocija uz pitanje je li vrijedilo skrivati se zbog nekog neznanca - kaže Filomena i dodaje kako sad napokon ima više samopouzdanja.

FACEBOOK

- Kad skineš sve 'dodatke' sa sebe, ostane ono što zapravo jesi. Nekome si ništa, a nekome možda sve. Ako prihvatiš svoje mane i dozvoliš da vladaju tvoje vrline, samo nebo je granica - napisala je Roglić kraj fotografije s plaže.

Makaranka je i nakon izlaska iz showa nastavila vježbati te paziti na prehranu.

- Vaga mi više nije neprijatelj - zaključila je zadovoljna i optimistična Filomena, koja je u RTL-ovu showu izgubila 30-ak kilograma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:34