REALITY SHOW

POTOCI SUZA U ISPOVJEDAONICI BIG BROTHER KUĆE Konobar Antonio gorko zajecao zbog atraktivne kladioničarke Lucije: 'Ovo je prešlo sve granice'

 
 Print screen / RTL

U kući Velikog brata nikad nije dosadno, a za najnovija uzbuđenja pobrinuo se Križevčanin Antonio Benčak, konobar i bauštelac koji je u ispovjedaonici otvorio dušu i čak zaplakao zbog lijepe Splićanke Lucije Stojak, inače djelatnice u kockarnici.

Naime, Lucija je odabrala baš Antonija za svojeg partnera jer je znala da ovaj još uvijek pati za bivšom djevojkom te da čak nosi i istetovirane njezine inicijale. Splićanka je mislila da je Antonio neće gnjaviti jer su mu misli i srce okupirane drugom djevojkom.

No, sudba kleta je tako htjela da Lucija izgleda i po svemu podsjeća baš na tu Antonijevu neprežaljenu bivšu djevojku.

Antonio se tako preko ušiju zaljubio u Luciju o čemu je progovorio u svojoj ispovijedi:

- Sve je to bila fizička privlačnost jer je Lucija identična mojoj bivšoj djevojci! Pa tako kada njezina usta progovore, ja se potpuno sledim..., rekao je Antonio te se požalio koliko ga pogađa ponašanje Splićanke.

- Neću tolerirati njezino vrijeđanje u eteru pred ne znam ni ja koliko tisuća ljudi i komandiranje. I ako zbog toga nisam džentlmen, briga me! Naravno, uvijek sam joj se ispričao, ali njezin bezobrazluk je sada prešao sve granice, rekao je Antonio i gorko zaplakao, javlja RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:22