ISPOVIJEST

POTRESNA ŽIVOTNA PRIČA SUDIONIKA JEDNE OD NAŠIH NAJPOPULARNIJIH TV EMISIJA 'Kao mali sam izgubio roditelje, odrastao sam po domovima...'

 
 Nova TV

Jedan od 18 kandidata showa Nove TV 'Farma' je i 22-godišnji Matej Margarin iz Poznanovca.

Iza ovog mladića je vrlo teška životna priča jer je još kao vrlo mali ostao bez roditelja. Odrastao je u domovima za nezbrinutu djecu i raznim udomiteljskim obiteljima sve dok se nije skrasio kod današnje obitelji koja ga je na kraju i posvojila.

- Izgubio sam roditelje, nakon čega sam bio u par udomiteljskih obitelji i u domu, nakon čega sam se vratio u Zagorje gdje me posvojila jedna dobra obitelj. Naučili su me zapravo kako živjeti, kako raditi i to na farmi na kojoj sada živim. Sretan sam jako u životu i ništa mi ne fali, kaže simpatični Matej.

Inače, na 'Farmu' ga je prijavila prijateljica Samanta čiji je brat Matejev najbolji prijatelj. O životu u izolaciji Matej kaže da neće biti lagan, ali i da misli da mu neće predstavljati toliki problem.

Nova TV

Samog sebe opisuje kao društvenu osobu koja voli zezanciju, gitaru, breakdance, ali i borilačke vještine. Unatoč tome što se veseli novom iskustvu, kaže da u početku nije imao podršku obitelji.

- Nisam u početku imao punu podršku od obitelji, podržavali su me svi moji prijatelji, ali ipak obitelj će mi najviše tamo nedostajati, priznao je Matej.

Ljubavi na 'Farmi' se ne nada, no raduje se izazovu.

- Ne bojim se ničeg. Uvijek sam spreman na izazove, ničega me nije strah. Zapravo uopće nemam straha iako slično iskustvo nisam nikad prije proživio, priznao je iskreni Matej te dodao kako je siguran da će se na 'Farmi' dobro snaći jer mu je poznat život na selu i po struci je tesar pa se razumije o obradu drva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:10