POSLJEDNJI POLUFINALE

POZNATI SVI FINALISTI SUPERTALENTA Spektakularna plesna skupina oduševila gledatelje, Martina Tomčić presudila drugog pobjednika dramatične emisije

 
 Supertalent, Nova TV / Dnevnik.hr

Novi finalisti emisije Supertalent na Novoj TV od danas su plesna skupina Atomi, koji su izabrani da u finale idu direktno. Uz njih su, nakon izbora žirija, izabrane i sestre Darija i Anamarija Ramljak.

Glas iz žirija koji je presudio je onaj Martina Tomčić, kad je odabrala sestre Ramljak. Rekla je da su i one i Angelo jednako zaslužili biti na pozornici i u finalu, no odlučila se sa sestre.

Iza nas je šesta polufinalna emisija, a u finale showa prošlog tjedna prošli su Emil i Matea te plesna skupina Ritam zona.

Emisiju ove nedjelje su otvorile sjajne Karla i Kasia. Karla je sedamnaestogodišnjakinja iz Zagreba koja nastupa sa svojom kujicom Kasiom, starom 3 godine. Karla je Kasiju naučila oko 250 trikova, ali kažu kako se uz učenje jako dobro zabavljaju! "Ja Kasiju učim trikove, a ona mene uči odgovornosti", ispričala je Karla, donosi Dnevnik.

Ovog puta Kasia je provozila segway.

Nova Tv, Supertalent / Dnevnik.hr

Zbog plesne skupine Atomi u studiju Supertalenta zavladao je potpuni mrak, a čim su se pojavili znali smo da spremaju jako, jako dobar nastup! "Pripremili smo ekstremni svjetleći spektakl sa više animacija, plesa i akrobacija", rekli su iz ove plesne grupe uoči polufinalnog nastupa.

Nova Tv, Supertalent / Dnevnik.hr

Akrobat na motoru ili kako on to naziva umjetnost na motoru točka je kojom se predstavio Dejan Špoljar. Njegov audicijski nastup izazvao je oprečne reakcije, ali na sreću svih ljubitelja adrenalina došao je do polufinala Supertalenta! "Uvijek idem korak naprijed, a ovoga puta idem deset koraka unaprijed!", poručio je Dejan uoči nastupa koji se trudi izboriti finale. Njegova supruga je trudna pa je nastupio s dvije asistentice.

Nova Tv, Supertalent / Dnevnik.hr

Darija i Anamarija Ramljak sestre su koje su nas svojim iznimnim i nestvarnim vokalnim spobnostima sve impresionirale. One dolaze iz Međugorje, a kažu kako je duhovna glazba ono što ih čini osobitima i da ih najbolje predstavlja.

Nova Tv, Supertalent / Dnevnik.hr

On je zaista poseban – Ivan Stoiljković, poznatiji kao dječak magnet pripremio je pravo iznenađenje i oduševio publiku.

Nova Tv, Supertalent / Dnevnik.hr

Lorena Bućan djevojka je koja dolazi iz Splita, a glazba je njena najveća ljubav. Ova srednjoškolka ne pohađa glazbenu školu, ali ide na sate pjevanja kod mentorice Dubravke Pleško koja ju je pripremala za nastup. "Za polufinale Supertalenta uzela sam puno zahtjevniju pjesmu", rekla je Lorena uoči nastupa.

Nova Tv, Supertalent / Dnevnik.hr

Prekrasne i atraktivne djevojke iz Centra plesa Split u ručno izrađenim impozantnim kostimima pokušale su osigurati ulaznicu i finale Supertalenta.

Nova Tv, Supertalent / Dnevnik.hr

U prošloj sezoni Supertalenta braća Švec predstavili su se svojim iznimnim talentom. Oni se bave street workoutom, a ove godine na audiciji predstavio se najmlađi među njima, Angelo Švec. "Moji su treninzi i dalje intenzivni i svakodnevni tako da se nadam da ću opravdati prolazak u polufinale Supertalenta!", rekao je ovaj mladić uoči svog nastupa za Dnevnik.

Nova Tv, Supertalent / Dnevnik.hr

Mia Mrđenović predstavila se s nečim toliko unikatnim i posebnim da je svojom vještinom prošla u polufinale Supertalenta. "Ovo je dosta filmska i teatralna točka. Ovo je nešto iskreno od mene. To je moj život", otvorila im se Mia uoči nastupa.

Nova Tv, Supertalent / Dnevnik.hr

Šesnaestogodišnjakinja iz Zagreba, Petra Krušelj, bavi se plesom već dugi niz godina, a to se u njenom nastupu itekako može vidjeti. "I dalje se držm improvizacije i želim to promovirati jer se jako malo ljudi bavi time tako da će ostati na improvizacije. Osobno najviše volim freestyle", rekla je.

Nova Tv, Supertalent / Dnevnik.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:21