REALITY SHOW

'PREVARILA GA JE S NAJBOLJIM PRIJATELJEM!' Otkriveni nepoznati detalji iz života BB Antonija, jedna stanarka doživjela živčani slom: Želim van iz kuće

 
 INSTAGRAM

Iako je Križevčanin Antonio Benčak (21) izjavio kako je njegova idealna djevojka plavuša, u Big Brother kući zaintrigirala ga je crnokosa Splićanka Lucija Stojak (23), kojoj je čak izjavio ljubav.

Zvonimir Podolski, Antonijev najbolji prijatelj, RTL-u je otkrio neke detalje iz njegova privatnog života.

- Odrastao je u siromaštvu pa zato danas cijeni svaku sitnicu. Volim ga i poštujem jer bi za mene, ali i svakog drugog prijatelja, napravio apsolutno sve i u bilo koje doba dana - rekao je Zvonimir, a objasnio je i kakav je Benčak kad se zaljubi. Naime, Antonio je skoro tri godine bio u vezi s djevojkom, koja ga je prevarila sa svojim najboljim prijateljem iz Koprivnice.

- Najgore je bilo što je Antonio dopuštao da taj prijatelj prespava kod nje! Zbog te djevojke nije želio izlaziti van, stalno je bio s njom, a onda ga je posebno dotukla činjenica što ga je prevarila upravo ta djevojka kojoj je vjerovao - rekao je Benčakov prijatelj.

Komentirao je i prijateljev odnos s Lucijom u BB kući.

- Vidi se da je Antonio od prvoga dana povezan s njom i da je malo depresivan zbog izolacije u kući. Siguran sam da želi nešto započeti s Lucijom, no ona mu to neće dopustiti - zaključio je Zvonimir.

RTL

'Ne želim više biti dio showa!'

Prošlo je sedam dana otkako je 18-ero stanara zakoračilo u Big Brother avanturu, a mnogi su već počeli "pucati po šavovima". To se dogodilo i Nikiti Dajčer (28), koja je u jednom trenutku ušla u ispovjedaonicu i tražila Big Brothera da je pusti van.

- Što se dogodilo? - pitao ju je Big Brother, a ona mu je rekla kako više ne želi biti dio showa jer joj je sve to postalo prenaporno.

- Ne želim ispasti na vanjštinu ono što nisam zato jer mi posao ovisi o tome - odgovorila je uplakana Nikita. Također, objasnila je kako se u show došla zafrkavati, ali misli kako je većina stanara ipak sve preozbiljno shvatila.

Hoće li Nikita napustiti izolaciju ili će ju Big Brother uspjeti odgovoriti od njezina nauma, ne propustite pogledati u subotu od 20 sati na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 17:00