BIG BROTHER

PRVA STANARKA IZBAČENA IZ KUĆE ODLUKOM GLEDATELJA Renata dobila najmanje glasova, u studiju kroz suze priznala: 'Nisam ovo očekivala'

 
Renata Nemeček i Antonija Blaće pri ulasku u kuću
 Darko Tomaš / CROPIX

Renata Nemeček (30) je prva natjecateljica ovogodišnjeg Big Brothera koja je odlukom gledatelja izbačena iz kuće. Zgodna je Brođanka kroz suze u studiju Antoniji Blaće priznala da to nije očekivala.

Emisiju uživo obilježile su nominacije i pregled tjedna, a sljedeći će se vikend za ostanak u reality showu boriti Anezi, Ana, Lucija i Bojana, koje su nominirane jer su stanari pogodili njihove tajne, te Bojan i Tomislav.

Osim toga veliko iznenađenje večeri bio je ulazak tajne obitelji u glavnu kuću. Nikola, koji je još prije nekoliko dana ušao u glavnu kuću, prvo se obratio svojoj lažnoj obitelji i upozorio ih da budu prirodni. Na kraju emisije Matija, Marijan i Dubravka pridružili su se ostalim natjecateljima i zasad ih uspjeli zavarati da su prava obitelj.

U poslijepodnevnim satima, prije javljanja uživo, Anezi se požalila Bojani i otkriti kakvi je ljubavni jadi muče.

'Želim da me netko voli! Ne da se ja pretvaram, pa da ti mene voliš, nego stvarno da me voliš takvu kakva jesam', bila je otvorena Anezi rekavši da stalno razmišlja o Luki Roku: ‘I džaba što se 80 posto njega meni sviđa, kad onih ostalih 20 posto prevladava! Ne mogu! Odnosno, mogla bih ga iskorištavati, ali nije on takav tip čovjeka koji to zaslužuje.’

Novosti pratite na službenoj stranici Big Brothera na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:43