'KAKVA BOMBICA'

SKINUO JE 64 KG U 'ŽIVOTU NA VAGI' I POSTAO MILJENIK ŽENA Luka raznježio obožavatelje: 'Kad se sjetim, suza krene. Ne za kilogramima i promjenom...'

 
 Instagram

Bivši kandidat showa 'Život na vagi', Luka Smoljo (27), koji je nakon showa osvojio brojna srca obožavateljica i otvorio profil na Instagramu, raznježio je pratitelje svojom novom objavom. Uz fotografiju ‘prije i poslije’ napisao je:

- Kad se sjetim, suza krene. Ne za skinutim kilogramima i promjenom života. Za svim neugodnim stvarima koje su mi se događale kad sam imao viška kilograma i stvarima kojih sam se sramio. Trebao sam ovaj korak u životu puno ranije napraviti. Hvala svima koji su mi to omogućili (obitelji, prijateljima, RTL- u, trenerima (Sanji i Mariju), mojim sustanarima u kući Života na vagi, produkciji) i Vama svima što me podržavate na Instagramu. Puno Vam hvala i samo jako bez odustajanja!

‘Luka, top si’, ‘Transformacija je vau’, ‘Lako za skinute kilograme, ja ti skidam kapu što si zadržao osmijeh i vjeru u samog sebe od prvog do zadnjeg dana šoua, svaka čast momak, samo tako dalje, smijehom do uspjeha’ i ‘Kakva bombica. Baš si bio sakriven. Bravo Luka, moj naklon do poda’, samo su neki od komentara.

Luka je do završetka showa izgubio 64 kilograma, a ušao je sa 149,8 kilograma. Žene ga ne prestaju obasipati ljubavnim porukama i nerijetko mu daju epitet seks simbola na što, kako je sam priznao, nije navikao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 03:37