SVI NA 'BIJELOM'

SNIMANJE REALITY SHOWA PRETVORILO SE U RAZUZDANU NARKO-ORGIJU 'Šmrkalo se na sve strane! Bilo je lakše doći do droge, nego do pića'

 YouTube

Krstarenje Sredozemljem, koje je snimano za reality show britanskog Channela 4, pretvorilo se u razuzdanu narko-orgiju. Prema iskazima nekih putnika, kokain se šmrkao na sve strane, a isprepletena tijela usnulih 'partijanera' mogla su se vidjeti po svim hodnicima i ležaljkama pored bazena.

Jednotjedno krstarenje po cijeni 5.000 kuna započelo je u Barceloni 7. lipnja, a već u prvoj luci, u Cannesu, policija je uhitila jednog Britanca zbog posjedovanja droge. To nije zaustavilo divlje orgije na kruzeru koji se potom zaputio prema Ibizi i Mallorci: jedan putnik bio je toliko "izvan sebe" da ga je osoblje moralo posjesti u invalidska kolica, te su ga potom odgurali u kabinu, a drugi se pak ispovraćao u bazen.

"Bilo je lakše nabaviti vrećicu kokaina nego piće na brodu. Bilo je to luđački", komentirao je jedan putnik za Daily Mail.

Channel 4 snimao je kamerama deset mladih Britanaca u 20-im godinama među 2,500 putnika koji su svoj odmor provodili na luksuznom cruiseru pretvorenom u ultimativnu "tulumaru". Ovaj reality show bit će prikazan u pet nastavaka kasnije ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:10