ŽIVOT NA VAGI

SPREMNA JE ZNOJITI SE, NO NA JEDNU STVAR NIKAKO NE MOŽE PRISTATI Destri odbila sudjelovati u zadatku: 'Ja nisam samo broj!'

 RTL

Kandidati u TV showu Život na vagi pred sobom imaju vrlo zahtjevan zadatak skidanja kilograma, a svaka nova metoda donosi nove izazove. Ovaj tjedan jedna natjecateljica nije mogla izdržati pritisak.

U večerašnjoj emisiji Života na vagi kandidati crvenog tima moraju odlučiti tko će ih napustiti, Kristina ili Tomislav. Nakon iscrpljujućih eliminacija kandidati ni ne slute da ih čeka dramatičan tjedan. Marijana im je najavila da imaju izazov u kojem svi zajedno moraju skinuti 51,7 kg te da će zanemariti kojem timu pripadaju.

No, vojni dril se nimalo nije svidio Destri Bjelokosić koja je odbila sudjelovati u zadatku jer ne želi da se na nju itko dere te odbija biti samo broj.

Za njom je kolegijalno krenuo i Goran računajući da će isto napraviti i ostali. No, na kraju će se pokazati da je samo ostavio svoju suprugu Ljube u suzama i da nitko drugi od kandidata nije pošao za njima.

Destri je 58-godišnja nezaposlena majka dvoje djece te baka dvoje unučadi iz Sinja. Cijeli se život bori s kilogramima, no posebno joj je teško posljednjih osam godina, od razvoda. Osim prekomjerne težine u priču se uplela i depresija, a Destri se zatvorila u sebe. Voljela bi smršavjeti barem 40 kilograma jer ne želi biti na teret svojoj djeci.

Vojni tjedan u Životu na vagi gledajte večeras na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:33