OSTAVLJA JE?

STANARKA BIG BROTHERA GUŠILA SE U SUZAMA Duda s knedlom u grlu krenula čitati pismo 12 godina mlađeg supruga, zaplakali i ostali stanari

 
 Screenshot RTL

Novi dan u Big Brother kući znači i čitanje novog emotivnog pisma članova obitelji…

Zapovjednik Orky i njegova zamjenica Dubravka, naime, svaki dan tijekom trajanja zadatka moraju odabrati po jednog najboljeg i najgoreg vojnika. Najbolji vojnik dobit će pismo svojih najbližih, dok će najgoremu ono biti spaljeno i neće imati mogućnost pročitati ga.

Nakon što je Lucija jučer pročitala svoje pismo, vrijeme je da to učini novi stanar, najbolji vojnik po izboru zapovjednika. No, Orkyjeva zamjenica Duda, 46-godišnja inženjerka prometa iz Vinkovaca, smatra da je upravo ona ta koja danas treba dobiti pismo pa se požalila Big Brotheru, piše RTL.

- Jučer sam bila dosta loše, a razlog je taj što mislim da mi je muž poslao oproštajno pismo, govorila je Dubravka Big Brotheru na rubu suza, naglasivši da ga je spremna pročitati naglas, čak i ako u njemu piše ono čega se najviše pribojava.

- Pošto je situacija takva i Duda nagađa neke stvari, odabrali smo nju..., iskreno je otkrio stanarima Orky.

Pred stanarima koji su je hrabrili Duda je, s knedlom u grlu, započela s čitanjem pisma, no nakon samo nekoliko sekundi više nije mogla svladati iskrene emocije pa je morala sjesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:06