ZVONIMIR I MATEA

SUDIONICI 'SUPERPARA' UZVRATILI HEJTERIMA 'Nismo u show došli zbog novca, a da ste tako glasni kad treba, ne bi nam ljudi bježali u Irsku i Njemačku!'

 RTL

Iako nisu pobijedili u završnici Superpara, Splićanin Zvonimir i njegova supruga Matea rodom iz Siska svakako su jedni od onih koji su obilježili prvu sezonu showa RTL-a, piše Slobodna Dalmacija. Mnogi gledatelji pa i sami pobjednici Jana i Miroslav smatraju kako su upravo oni bili ti koji su najviše glumili u kući, a evo kako se oni nose s tim kritikama i kakvi su im dojmovi nakon finala Superpara.

Jesu li Jana i Miroslav zasluženo pobjedili?

- Najduže su izdržali u finalnom izazovu, a i u ostalim izazovima su bili dobri tako da su sigurno zaslužili. Budući da se s njima nismo puno družili, ne možemo reći kakve su osobe, ali kao natjecatelji u kući pokazali su se dosta dobrim i većinu izazova prolazili.

Zvone, ne skrivaš kako te Davor razočarao prilikom nominacija. Jeste li zakopali ratnu sjekiru?

- Davora sam od prvog dana zavolio kao brata, već sam rekao da mi je "sjeo ko budali šamar". Svaki dan smo se družili, zezali i smijali se s njim i Tinom. Doručkovali zajedno, družili se navečer na balkonu i kod nas u sobi.

Ne skrivam da mi je bilo lijepo družiti se s Davorom i da sam od srca uživao u svakoj minuti provedenoj s njim, ali isto tako ne skrivam to da me razočarao i povrijedio jer me držao u zabludi da mi je prijatelj. Ja sam u njemu vidio prijatelja za cijeli život, i bila bi nam čast ići s njima u finale da nas nije izbacio.

Davor je zabavan i smiješan, ali s druge strane glumio nam je prijatelja. No, mi ćemo se sjećati samo lijepih trenutaka provedenih s njim i Tinom.

Tko je najviše taktizirao?

- Svatko je imao neku taktiku. Mi smo se pokušavali držati zlatne sredine i ne ulagati puno novaca, tako da ostanemo i probamo što više izazova, jer gdje bi to inače mogli probati.

Mislite li da ste se pokazali u pravom svjetlu?

- Na eliminacijama nismo mogli skrivati svoje emocije i to koliko su nas Davor i Tina povrijedili svojim postupkom. Bili smo ljuti i povrijeđeni i to nismo skrivali, ako smo zbog toga loše osobe neka smo. Bar nismo glumili da nam je svejedno - jer nije.

Kako se nosite s negativnim kritikama na portalima i društvenim mrežama?

- Nama je to sve smiješno. Da su ti "fejs ratnici" tako glasni kad treba, ne bi nam broj stanovnika opadao, a u Irskoj i Njemačkoj rastao. Smatraju da su bolji od nas, a vrijeđaju osobe koje ne znaju, nego su vidjeli na televiziji. Što to onda govori o njima?

Nisu im pasali Jana i Miro, Matea, Hana, pa Imoćanin, kako vjetar puše su se okretali, zato nas komentari ne diraju. Bada i Toca su nas naučili da nije bitno što se priča, nego tko priča. Počele su prijave za drugu sezonu pa ratnici dragi prijavite se, pa se možda i sretnemo u drugoj sezoni, ali mi ćemo sav novac ako osvojimo donirati u dobrotvorne svrhe.

Matea, što vas je nagnalo da u finalnoj emisiji kažete da je lako zaraditi 100 tisuća kuna?

- To svakako nije neki iznos zbog kojeg bih izgubila prijatelja jer novac kako dođe tako i ode. Svakako da se ne bismo bunili da smo dobili, tko bi se bunio?! No, mi nismo došli zbog novca. Došli smo stvoriti nova poznanstva i upoznati ljude koji rade na ovako zahtjevnom projektu i stvoriti kontakte jer kontakti i prijateljstva ostaju, a pare se potroše.

Što se tiče zarade, naravno da se ne može zaraditi u mjesec dana, to nije nitko ni rekao. No, ja i Zvone smo borci, i ako treba radit ćemo i po tri posla kad zagusti. Volimo biti produktivni i uvijek smo u nekom novom projektu.

Zvone je uz to što radi u teretani i model za Galileo odjela. Ja sam uz fitness počela jedan novi projekt s eteričnim uljima koja se uklapaju u fit i zdrav način života. Također imamo neke projekte u inozemstvu vezano za fitness. Tako da se borimo kako god znamo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 21:41