SVE JE NAPETIJE

SUPERPAROVI PUCAJU PO ŠAVOVIMA Iz showa izbačeni Hana i Goran, mladi Josip pokazao neželjeno lice: 'Ima da i zubima skidaš ako ja tako kažem!'

 Screenshot / RTL

Premda je dan tekao bez prevelikog stresa, uz ponešto ogovaranja, ipak je završio u Haninim suzama. Poznati par, Goran Jurenec i Hana Rodić, odlukom ukućana izbačeni su iz showa jer su više simpatija pokupili Bada i Toca, koji su zahvaljujući glasovima ostali u kući.

Na tapeti jutarnjeg ogovaranja bili su Danijela i Josip koji će tek kasnije u toku dana pokazati svoje pravo lice, barem gledateljima. ‘Imotski mi je bio drag dok nije pokazao svoje pravo lice kad se opustio’, rekao je Zvonimir, a Matea je dodala da nema ni manire. ‘Radi grimase, pa te usput pljune i stalno ti se jezikom unosi u facu’, rekao je Davor, a Matea je otkrila da ju je pipao dok je hodala niz stepenice. ‘Nema on što pipati udanu ženu i još ima curu’, rekla je Splićanka, a Davor je dodao da je i nepristojan prema Badi i Toci, nije vješt u pranju suđa, a i sve zajedničko jede istom žlicom, piše RTL.

‘On veli da to tako radi i doma. Pa ne možeš svoje sline ostavljati u jogurtu’, rekla je Matea, a Zvonimir je dodao: ‘On nije svjestan da je prenio herpes na šest, sedam ljudi.’ No unatoč svemu što što im smeta kod Josipa, odlučili su da kući treba ići Hana. ‘Samo o sebi zna pričati i nama se to više ne da slušati’, rekla je Matea i naglasila da bi najradije izbacili samo nju da mogu.

Netrpeljivost između Matee i Hane samo je rasla. Došao je Goran u kuhinju i Matea ga je zamolila da Hana prestane pričati kako ona i Zvonimir nisu treneri fitnessa što je, kako su oni čuli, pričala Danijeli. ‘Ja sam je prva od cura prihvatila i dala sam joj šansu, nikad joj ništa nisam napravila i da ona ide tako pričati’, rekla je Matea, a Goran im je obećao da će razgovarati s njom. ‘To ljudi pričaju po kući, a ja sam se složila s nečijim mišljenjem’, rekla je Zagrepčanka i dodala da se ne misli ispričati jer je Zvone rekao nešto ružno o njoj na izazovu.

‘Može te biti sram’, komentirala ga je Hana zato što je nijednom nije pitao zašto je ljuta ili zašto se tako osjeća u kući i naglasila da su trebali nju pitati što misli, a ne to govoriti Goranu. Potom je to Goran sve prenio Matei, koja je zaključila da lažu ili Danijela i Josip ili Hana.

Danijeli u izazovu bilo muka, Josip je rasplakao neugodnim komentarima

Uslijedio je četvrti zajednički izazov - cilj je bio pronaći partnerove mane ispisane na jastucima. Prve su počele žene i morale su pronaći pet mana koje je njihov partner naveo u upitniku i obrnuto. Kad su to napravili, parovi su se trebali primiti za ruke tri sekunde.

‘Ja sam se našao u svakoj riječi’, rekao je Davor, no Tina je uspješno riješila zadatak, baš kao i njezin partner.

Sljedeći su bili Danijela i Josip, kojoj je odjednom postalo muka pa je morala prekinuti igru. ‘Glumi, ništa joj nije’, govorio joj je ljutiti Josip, a Danijela je bila tužna. ‘Moj momak umjesto da me shvati, on me vrijeđa’, rekla je dok joj je Enis davao vode. ‘Ajde, vrime ti iđe… Je*** ti ženu i… Pu je*** ti… Ajde više’, vikao je Josip koji je kasnije pred kamerom izgovorio još više bisera:

‘Ja nju znam i glumi. Nikad u životu joj muka nije došla, nego se umislila, eto što… Ništa njoj nije nit će joj išta biti. Ona zna da je pred eliminaciju i rekla je da ovo neće raditi. Ma šta nećeš? Ima da i zubima skidaš ako ja tako kažem! Zubima će ih skidati ako treba da ostanemo. Ja bi zbog nje triba sebi sj**** cijeli tjedan, da zbog nje iđem u eliminaciju jer je njoj neka muka došla u želucu jer je zateže ovdje pa ne može’, zaključio je Josip koji svoju djevojku očito poznaje bolje od nje same, a dio svađe možete pogledati ovdje.

‘Usprkos tome što mi se povraćalo, napravila sam izazov’, rekla je Imoćanka, a poslije se posvađala s Josipom. ‘Možeš slobodno pokupiti stvari i ići kući što se mene tiče’, odbrusio joj je Josip.

Enis je ostao porazgovarati s Danijelom i Josipom jer je želio objasniti malom Imoćaninu da je morao vidjeti da je njegovoj partnerici loše. ‘Nekad moramo stati na loptu, pogotovo ako ti netko kaže da ne može. Bitna je ona tebi, ne cijela ova emisija’, nastavio je voditelj. Kad ih je Enis ostavio same, Josip je shvati što mora napraviti. ‘Burno sam reagirao i duboko ti se ispričavam’, rekao je svojoj djevojci.​

Zbog težine izazova Bada i Toca su odustali što ih je automatski odvelo u eliminacije. ‘Nisam htjela ni probavati kad vidim da to nije za mene. Može doći do neke ozljede, a to mi ne treba’, rekla je Toca.

U eliminacijama kraći su kraj izvukli Hana i Goran. No, prije nego što su otišli odabrali su Danijelu i Josipa da odluče koji će par nakon njih spavati u kamp kućici. Oni su ondje odlučili smjestiti Janu i Miroslava. ‘Koliko vam je Hana platila za to’, odmah je komentirala Jana, a Miroslav je dodao: ‘Lizali ste im du*e 14 dana, a danas ste se okomili na njih.’

Hoće li u vili napokon zavladati tako željena harmonija među parovima ili će ipak svi biti napetiji kako se bliži kraj izazovima, gledajte večeras u 21 sat na RTL-u u showu Superpar. Sve propuštene epizode možete pogledati na RTLplayu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:22