REALITY SHOW

SVI MISLE DA SU NAJVEĆE KONKURENTICE, A ONE ZAJEDNO PUTUJU I TULUMARE Zagrepčanka i Beograđanka svježim fotografijama iznenadile gledateljice

 
 Instagram

Finalni tjedan RTL-ovog showa 'Gospodin Savršeni' taman je započeo, reklame vrište kako se vruća završnica nipošto ne smije propustiti, a uživljene gledateljice naveliko su se bacile u 'gatanja' i procjene koja će djevojka biti zadnji izbor Gorana Jureneca, piše Slobodna Dalmacija.

Pa se tako u analizama na društvenim mrežama bore bitke između Hane, Aleksandre i Ive, za koju većina vjeruje, ali i tvrdi, da će u konačnici završiti u Goranovom zagrljaju.

'Iva pobjeđuje... Hana je odvratna ... Naprijed Iva', navijaju.

Plavokosu Zagrepčanku, čini se, svi ti 'nemiri i strasti' na društvenim mrežama itekako vesele i zabavljaju, pa se i sama rado uključi i odgovori na komentare.

Kad je uz fotografiju, na kojoj je Iva pozirala u Haninom društvu, jedna gledateljica komentirala: 'Iva, zubaru i bit ćeš top', Zagrepčanka joj je uz osmijeh odgovorila: 'Bila sam.'

No, ono čime je Iva Runjanin šokirala svoje pratitelje su friško objavljene fotografije s putovanja u kišnom Istanbulu, na kojima uživa u društvu Beograđanke Aleksandre.

Premda Aleks nije skrivala svoju zaljubljenost u Gorana, baš kao ni Iva, konkurentice su u međuvremenu postale jako bliske prijateljice, a gledateljice ne mogu skriti iznenađenost.

'Osmjesi na našim licima sve govore', pojasnila je Iva, objašnjavajući fotografiju na kojoj s Aleksandrom pozira u hotelu uz božićno drvce hashtagovima 'fenomenalno vrijeme' i 'novo prijateljstvo'.

'Iva prekrasna si, samo mi nije jasno što radiš tu s Alex', zbunjena je pratiteljica.

'OMG', komentar druge zorno svjedoči nevjericu.

'Jel' to Aleksandra', pitaju je i ne vjeruju.

'Je', odgovorila im je Iva uz emotikon sa zagrljajem, piše Slobodna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:09