LUCIJA IZ 'ŽIVOTA NA VAGI'

TAJKUNOVA KĆI IZ SESVETA ODGOVORILA NA KRITIKE O 'DEBELIM CURAMA' 'Ma dajte, ovo su najgluplje rečenice koje sam ikad čula! Poruka svima...'

 
 Instagram

Bivša kandidatkinja popularnog showa ‘Život na vagi’, koja je odrasla u jednoj od najvećih obiteljskih kuća u Hrvatskoj, Lucija Šarić borila se neko vrijeme s negativnim komentarima na internetu koji su je između ostalog optuživali da je sponzoruša, razmaženo derište, principessa i još štošta.

Međutim, Lucija je već u više navrata spuštala hejterima objasnivši im da joj neće poljuljati samopouzdanje jer s tim nema problema. Sad je na Instagramu objavila poruku i svima koji smatraju da punije djevojke ne mogu biti ljepotice.

- Deblje cure ne drže do sebe, deblje cure ne izgledaju privlačno, deblje cure ne mogu nositi lijepu robu?! Ma dajte, ovo su najgluplje rečenice koje sam ikad čula!

Prvo, poruka svim debljim curama: Blistaj jer kako zračiš tako i privlačiš.

Drugo, ako ste zadovoljni sa svojim tijelom kakvo god da je, uživajte i nosite se tako, ako niste, onda se trgnite i poduzmite nešto. Koliko god da je teško i ne ide sve po planu, ali nema predaje. Imajte cilj, napravite strategiju i padajte, ali se i dižite sve dok jednom ne uspijete.

Treće i najvažnije uvijek, ali uvijek držite do sebe, izgledajte lijepo i nosite osmijeh na licu jer on je najljepši ukras - napisala je.

View this post on Instagram

Deblje cure ne drže do sebe, deblje cure ne izgledaju privlačno, deblje cure ne mogu nositi lijepu robu ?!! Ma dajte, OVO SU NAJGLUPLJE REČENICE KOJE SAM IKAD ČULA ! Prvo, poruka svim debljim curama : Blistaj, jer kako zračiš tako i privlačiš. Drugo, ako ste zadovoljni sa svojim tijelom kakvo god da je ,uživajte i nosite se tako, ako NISTE onda se trgnite i poduzmite nešto. Koliko god da je teško i ne ide sve po planu ali nema predaje. Imajte cilj, napravite strategiju i padajte, ali se i dižite sve dok jednom ne uspijete.Treće i NAJVAŽNIJE uvijek ali uvijek držite do sebe, izgledajte lijepo i nosite osmijeh na licu jer on je najljepši ukras. A za one malo ljenije ili perfekcioniste koji traže maloo više tu je Venus i Med Contour koji će Vam omogućiti da djelujete baš na ona područja koja vam smetaju, ili na koja je jako teško djelovati tjelovježbom. I naravno, pomoći vam da podignete i zategnete kožu, ja ga baš za takve stvari koristim #mojatajnaformula

A post shared by Lucia Šaric( LuSha) (@principessa_lucia) on

Šarić je u popularni show ušla sa 135 kg, u emisiji je skinula nešto manje od deset, no nastavila je vježbati i cilj joj je doći do 68-70 kilograma.

- 'Život na vagi' pomogao mi je što se tiče motivacije, to je za mene bila prva stranica nove knjige - rekla je nedavno za RTL.

Lucija je inače kći poznatog sesvetskog poduzetnika Marijana Šarića koji je dugogodišnji zastupnik Samsunga za Hrvatsku, vlasnik Europatradea i Karlovačke banke. Odrasla je u kući s devet spavaćih soba, 13 kupaonica, bazenom, pa čak i kućnom kuglanom. Na Instagramu je već komentirala osude na račun svog materijalnog statusa.

- Htjela bih samo reći sljedeće: Da, rođena sam u obitelji koja je uvijek imala i dan danas ima odlično imovinsko stanje. Da li sam razmaženo derište? Derište sigurno nisam jer vodim jako ozbiljan život za nekoga od 23 godine. Imam dvije firme i preko 7 zaposlenih - napisala je nedavno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:45