TURBULENTNO U SHOWU

TKO SU NOVE STANARKE BIG BROTHERA Ljiljana i Lidija došle su da 'uvedu reda i stanare obogate iskustvom', već imaju tajni zadatak...

 
Lidija i Ljiljana
 Screenshot / RTL

U petak navečer Big Brother je dobio još dvije nove stanarke - Ljiljanu i Lidiju, koje su dovedene da 'uvedu reda i stanare obogate iskustvom', kako se izrazio Veliki brat. No, stanarima je cijeli protekli tjedan bio prilično turbulentan.

Osim što ih je iznenadio ‘blic izbacivanjem’, u kojem je Bojana Lončarević napustila reality show, prvo je stigla izazovna nova stanarka Ana Kovačec, a potom su im se u petak pridružile i Ljiljana Lipovac i Lidija Marić.

Ljiljana je 60-godišnja frizerka koja dolazi iz Zagreba. Kako sama naglašava, veseli se druženju s mlađim osobama, a u kući traži dobru zabavu. Rastavljena je, a hobiji su joj pisanje poezije, organiziranje glazbeno poetskih večeri, te oslikavanje keramike i stakla.

Smatra da je bolja od drugih jer nikada ne odustaje i uvijek gleda prema naprijed. Ljiljani odgovaraju mlade osobe jer se tako i ona osjeća, a nikako se ne može vidjeti u istom društvu s ovisnicima bilo koje vrste. Kako kaže, u Big Brother kuću prijavila se zbog dobitka i dobre zabave.

/ RTL
Ljiljana Lipovac

Zajedno s njom ušla je i 45-godišnja Lidija Marić iz Blagorodovca kod Garešnice, po zanimanju konobarica. Lidija je udana i iz hobija se bavi fotografijom. Ima dvije kćeri za koje kaže kako su njezino najveće životno postignuće.

Lidija ističe kako je njezini prijatelji smatraju zabavnom i iskrenom osobom, a u životu je najviše živciraju nepravda te lažljivi i nesigurni ljudi. U Big Brother kući ne bi voljela živjeti s negativnim osobama, a u show se prijavila zbog znatiželje.

RTL
Lidija Marić

Nove stanarke svojim su ulaskom ostale stanare uspjele potpuno iznenaditi i ostaviti bez teksta. Iako vidno šokirani, stanari su dvije nove dame dočekali srdačno i s brojnim pitanjima o njihovom privatnom životu.

Čim su ušle, Lidija i Ljiljana su dobile tajni zadatak. U nedjelju će morati izabrati svoje timove koji će se cijeli idući tjedan boriti jedan protiv drugoga za opstanak.

Screenshot / RTL
Lažna obitelj Ban

Ako ste propustili emisiju u petak, onda svakako treba spomenuti da je u javljanju uživo otkrivena i velika tajna - obitelj Ban je raskrinkana! Naime, Nikola i Matija više nisu mogli izdržati i svima su priznali da nisu prava braća.

Kakve će to posljedice imati, saznat ćemo u emisiji uživo u nedjelju, a Big Brother je najavio loše vijesti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 01:52