NOVA SHEMA RTL-a

TOMISLAV ŠPIČEK O NOVOJ SEZONI POPULARNOG KULINARSKOG SHOWA 'Od jela koje su kuhali kandidati još me nije zabolio želudac'

 
Tomislav Špiček
 Goran Mehkek / CROPIX

U pogonu Jadran filma u zagrebačkoj Dubravi upravo je krenulo snimanje sedme sezone kulinarskog showa “Tri, dva, jedan - kuhaj!”. Kako emitiranje ove uzdanice RTL-ovog programa za ovu jesen neće odmah krenuti, na toj komercijalnoj televiziji još ne žele otkriti tko je nakon odlaska Mate Jankovića treći član žirija ni hoće li ga uopće imati pored Tomislava Špičeka i Ivana Pažanina.

Međutim, kako neslužbeno doznajemo, imat će ga, a u pitanju je Željka Klemenčić koja se vraća u show koji je napustila zbog majčinstva. I nije to jedini novitet koji čeka poklonike ovog gastro-showa. Kako saznajemo, nove kandidate, njih čak 50, dočekao je novi studio, a u sadržajnom dijelu bit će to sraz kuhača muškarci protiv žena.

Ponovni susret

- Dosta dugo se nismo družili, no vrlo brzo smo se ponovno uhodali. Već drugi dan donio sam domaća jaja i salamu, a Pažanin bocu vina, tako da je tu sve po starom. Drago mi je što u novoj sezoni imamo utjecaja na izbor kandidata koji će ući u show, što je dobro. Teško mi je još procijeniti kakvi su, no za sada me još od njihovih jela nije zabolio želudac - odgovara u svom standardnom tonu Tomislav Špiček. Sličan odgovor dobivamo i kada ga pitamo za zdravlje, s obzirom na to da je krajem prošle godine imao blaži infarkt.- To ovisi koliko će me Pažanin ljutiti - smije se Špiček.

Split, 241018
Ivan Pazanin, glavni kuhar u restoranu Storija.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX
Ivan Pažanin

Inače, RTL je jučer otkrio svoju jesensku shemu koju započinje ove nedjelje s novom, 11. sezonom “Ljubav je na selu”. Bit će to međunarodna sezona, jer ovog su puta u potragu za srodnom dušom krenuli izvan granica Hrvatske. I to daleko izvan njezinih granica jer u pitanju su Wallan u Australiji, Iquique u Čileu, Manglaralt u Ekvadoru, Lethbridge u Kanadi i Berlin u Njemačkoj. Već dan poslije slijedi druga sezona “Gospodina Savršenog”, licencnog showa u kojoj se djevojke bore za srce jednog muškarca, a emisija će se emitirati od ponedjeljka do četvrtka.

U jesenskoj shemi RTL-a slijedi i četvrta sezona hvaljenog projekta “Život na vagi” i to s novim trenerima - Majom Ćustić i Edinom Mehmedovićem.

Edin Mehmedović i Maja Ćustić

Kandidati su najteži do sada i u prosjeku teže 157 kilograma. Na toj komercijalnoj televiziji najavljuju i brojne TV premijere, a prva među njima je srpska akcijska komedija “Taxi blues”, u kojoj glavnu ulogu ima Andrija Milošević.

Strani aduti

Pored toga kupili su i Disneyjevu biografsku sportsku dramu prema scenariju Thomasa McCartyja “Ruka od milijun dolara”, akcijski hit “Marinac iznad zakona 3”, komediju “Stol 19” s Annom Kendrick i Lisom Kudrow, animiranu “Snježnu kraljicu 2” i “Snježnu kraljicu 3: Vatra i led”, potom “Planet majmuna: Rat”, komediju “Ludi Božić u uredu” s Jennifer Aniston te dramu “Joy” s Jennifer Lawrence.

Na RTL2 već im je krenula nova kanadska kriminalistička serija “Privatni detektivi” s Jasonom Priestleyjem, uskoro će i 12. sezona “Zločinačkih umova” te “NCIS: New Orleans” i “Scorpion”, a za one koji su se zabrinuli - “Dva i pol muškarca” i dalje im ostaju na programu, a krenut će im 12. sezona.

Na RTL Kockici emisija “Jezikoslovci” kreće 9. rujna, a prikazivat će se od ponedjeljka do četvrtka u jutarnjem terminu, a slijedi i emisija “Jeste li znali”, svojevrsni nastavak serijala “Etno sat” u kojoj djeca kroz 30 epizoda mogu gledati priče o kućama poznatih izumitelja i pisaca, raznim zemljopisnim fenomenima, gastronomskim užicima, ali i muzejima. Također, za najmlađe gledatelje slijede nove epizode animirane serije “Gormiti”, “My little pony”, “Tomica i prijatelji”, “Bakugan”, “Maše i medvjeda”, “Pustolovina Bubamare i Crnog mačka”, “Mickey Mouse Clubhouse” i “Lavlja straža”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:35