POPULARNI REALITY

TRANSFORMACIJE LJUDI KOJI SE NIKAD NISU POLJUBILI: Bili smo na snimanju 'Života na vagi', među natjecateljima je i najteži kandidat u sve 4 sezone

Ukupan broj kilograma koje kandidati showa ‘Život na vagi’ imaju na prvom vaganju jest 2514,6. Pritom je najmlađoj sudionici showa osamnaest godina, a najstarijoj pedeset i jedna. Na RTL-ovu programu gledatelji će uskoro upoznati njih šesnaest koji su odlučili reći: ‘Dosta!
 RTL

Svi znamo da je prekomjerna tjelesna težina nerijetko povezana s emocionalnim stresom. Međutim, ljudske priče, pa i tragedije, naših kandidata nekad je teško uopće pojmiti.

Nove navike

Skrivaju ih iza osmijeha i visokih i čvrstih bedema koje su godinama gradili kako bi se distancirali od okoline, bližnjih pa i voljenih. Sami u svojoj glavi ponekad bi izgubili kontakt sami sa sobom. I tako dan za danom, kilogram po kilogram, glas koji je nekad možda bio jasan i čist postao je sasvim tih i sramežljiv. Ali bio je tu, čekao svoju priliku da se čuje. I onda im je došao ‘Život na vagi’… - kaže Edin Edo Mehmedović, koji je s Majom Ćustić trener u novoj, četvrtoj sezoni RTL-ova showa ‘Život na vagi’ koja uskoro starta.

Kandidati već neko vrijeme predano vježbaju, brinu se o prehrani i usvajaju nove životne navike. Na RTL-ovu programu gledatelji će uskoro upoznati njih šesnaest koji su odlučili reći: ‘Dosta!’ nezdravom stilu življenja. Oni dolaze iz raznih krajeva Hrvatske, a svako ima svoju priču koja ga je dovela do prekomjerne težine i zdravstvenih problema. Među šesnaest odabranih kandidata (osam žena i osam muškaraca) nalazi se i najteži kandidat u sve četiri sezone.

RTL

Plaže u Crikvenici

Tu nimalo ohrabrujuću titulu dosad je nosio Neven Vuljanković, koji je na prvom vaganju imao 240,2 kg. U nadolazećoj sezoni ionako traumatično prvo stajanje na vagu jednom će kandidatu biti posebno šokantno jer će mu vaga pokazati da ima čak 241,9 kilograma. Ukupan broj kilograma koje kandidati showa ‘Život na vagi’ imaju na prvom vaganju jest 2514,6. Pritom je najmlađoj sudionici showa osamnaest godina, a najstarijoj pedeset i jedna.

U showu će gledatelji pratiti transformacije kandidata koji se nikad nisu poljubili i imali ljubavnu vezu, zatim kandidata koji je kilograme počeo gomilati jer se brine o majci ovisnici o alkoholu koja ima tumor, a jednoj kandidatkinji život se okrenuo naglavce kad je izgubila supruga na prvu godišnjicu braka.

- Živjeti s problemom kao što je maltretiranje u ranoj dobi, smrt voljene osobe, bolan put i tužna sjećanja iz Domovinskog rata, činjenica da već imaš neke godine a nikad se nisi poljubio… nije to lako. Teške su to životne priče, puno je različitih emocija: od tuge, bijesa do ljutnje i razočaranja. Teško je to slušati a ne suosjećati - priznaje Maja Ćustić, koja će s Edom Mehmedovićem usmjeravati kandidate na zdraviji i bolji životni put.

RTL

Osim što će im treneri Maja i Edo pomoći da svladaju kako fizičke, tako i psihičke prepreke, kandidatima će rame za plakanje biti i voditeljica Marijana Batinić.

Kuća u kojoj će kandidati provesti najviše vremena nalazi se u idiličnom mjestašcu Grižane, u općini Vinodol, odakle puca pogled na Jadran, a, uz to što će vježbati u kući, kandidatima će kao platforma za treninge poslužiti brojne plaže u Crikvenici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:16