TALENTIRANI PLESAČ

TUŽNA SUDBINA TALENTIRANOG PLESAČA Imao je samo tri godine kad je izgubio majku, a onda je ostao i bez brata: 'Zbog njih želim biti najbolji...'

 
 NovaTV

Hrvoje Vekić mladi je i strastveni plesač iz Šibenika koji je svojom točkom izborio prolazak u daljnje natjecanje showa 'Supertalent'.

Hrvoje se u ples zaljubio plešući na hitove Michaela Jacksona, a 'Supertalent' smatra prilikom da iziđe iz sjene.

"Za prijavu na 'Supertalent' motivirala me želja da pokažem Hrvatskoj dio sebe koji sam dugo držao tajnom. Dio koji me čini najsretnijim, koji mi je mnogo puta u životu skrenuo misli od briga i strahova i koji mi je pomogao da pokušam ostvariti svoje snove", rekao je Hrvoje za Dnevnik.hr.

Prve plesne korake otplesao je kao dječak, a danas ima vlastiti stil plesanja.

Žiri nije ostao nimalo ravnodušan na Hrvojev talent, što su mu jasno dali do znanja komentarima i odlukom da ga ponovno žele vidjeti.

"Nastupom sam zadovoljan, a reakcijama žirija sam i više nego zadovoljan. Ne mogu opisati koliko sam zahvalan na tome što su me prihvatili i što im se nastup svidio jer njihovo 'da' dovelo me je korak bliže ostvarenju mojih snova", rekao je Hrvoje.

Njegov nastup bio je tim posebniji što ga je posvetio majci i bratu, koje je, nažalost, izgubio. Naime, majka mu je poginula kada je imao 3 godine, a ostao je i bez brata koji je imao tek 18 godina.

"Ne mogu opisati koliko mi nedostaju i neprestano mislim kako bi bilo da su s nama, bi li bili zadovoljni i bi li ostvarili svoje snove. Zato želim biti najbolja moguća verzija sebe, radi njih i svih onih koji nisu uspjeli ostvariti svoje snove, a naročito radi onih koji nisu uspjeli odživjeti svoj život", otkrio je za Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:58