SVE NAPETIJI 'THE VOICE'

U SUBOTU ZAVRŠAVAJU NOKAUTI Samo šest natjecatelja iz svakog tima nastavlja natjecanje, mentori ne skrivaju da su na sto muka

Tim Massimo i Tim Ivan Dečak
 Dinko Cepak / HRT

Mentori su dobrom pripremom svojih trojki i u posljednjem nokautu sami sebi zakomplicirali život. Ivan Dečak i Massimo odlučili su se za ženske trojke. Tim Dečak predstavljaju studentica iz Jastrebarskog Karla Ban, jedina Slavonka u "The Voiceu" Bernarda Bobovečki i Karl-Ana Sabljak (19) iz Ogulina.

Njihovi nastupi zadali su dosta problema njihovu mentoru, jer trebao je birati između sjajnih vokalistica i odličnih interpretatorica.

Massimova ženska ekipa nastupima je iznenadila i samog mentora. Bez obzira na odluke koje je Massimo unaprijed donio, presudna je bila izvedba u emisiji. U njegovu jakom ženskom timu su studentica iz Splita koja je nastupom na audiciji okrenula sva četiri mentorska stolca - Adriana Vidović, studentica Stela Šmit iz Kutine te povratnica u "The Voice" - učiteljica razredne nastave Bruna Levar.

Vanna je krhkoj studentici Muzičke akademije neobično moćnog glasa, Mii Rebi, pridružila dva Zagrepčanina: Filipa Rudana koji je oduševio mentoricu izvedbom na audiciji te Tina Šarića.

Tim Gobac u posljednjem nokautu predstavio je tim alternativaca: Domagoja Olujića iz Hlebina, Gopčeva "zemu" Aleksandra Baića iz Karlovca, prvog natjecatelja ovogodišnje sezone koji je izabrao baš njega za mentora, te timsku princezu, studenticu iz Varaždina, Teu Lovreković.

Nažalost, odluke tko napušta tim za mentore nisu posljednji teški zadaci. U finalu nokauta ponovno nastupaju natjecatelji kojima je pružena druga prilika te nakon glazbenog sučeljavanja mentori moraju odlučiti tko je šesti natjecatelj njihova tima kojeg vode u dvoboj. Puno napetosti za natjecatelje, puno glazbenih užitaka za publiku, emotivni rastanci, sve to pogledajte u subotnjem "The Voiceu Hrvatska".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:17