DRUGA FAZA NATJECANJA

U VOICEU OSTALO JOŠ SAMO OSAM MJESTA U posljednjoj emisiji audicija mentori moraju popuniti timove, otkrili su kome fale kakvi pjevači

 
 Dario Njavro/HRT

Mentorima u subotu neće biti lako. U posljednjoj emisiji audicija The Voicea Hrvatska pred njima je zadatak popuniti svoje timove i izabrati glasove s kojima će već sljedeći tjedan kročiti u novu fazu showa – Nokaute.

- Već sam se puno puta okrenuo, već sam pun ko brod - kaže uoči emisije Davor Gobac u čijem je timu preostalo samo dva mjesta i to kako najavljuje za dečke jer djevojaka ima već dovoljno.

Massimu pak nedostaju ženski glasovi, a u timu su mu preostala još samo dva slobodna mjesta.

Ivan Dečak je uvjeren da ima punu ergelu, kako je rekao, opičenih likova pa u subotu mora pronaći barem dvoje 'normalnih' za svoj tim.

Vanna, u čujem je timu preostalo samo jedno mjesto, kaže da njoj baš trebaju neki čudni. Ti mi reci tko je čudan, a ja ću tebi tko je normalan, poručila je Vanna kolegi Ivanu kojemu je preostalo još čak tri slobodna mjesta.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se u posljednjoj emisiji audicija mentori boriti za natjecatelje koji će popuniti posljednja slobodna mjesta u timovima.

Nakon emisije bit će tako poznata imena 40 natjecatelja koji su samo glasom uspjeli izboriti svoje mjesto i koji će se u sljedećoj fazi – Nokautima – boriti za opstanak u showu i osvajanje titule najljepšeg glasa Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:25