POPULARNI REALITY

UPOZNAJTE MAJU I GABRIJELU, NOVE DVIJE KANDIDATKINJE SHOWA 'G. SAVRŠENOG' Gabrijela uvijek ide za onim što želi, a Maja je romantična duša

 
Gabrijela Divković i Maja Đukanović
 RTL

Nakon Monike Kelčec i Emily Živčić, prve dvije kandidatkinje koje će potrduti iosvojiti srce ‘Gospodina Savršenog’, predstavljamo vam nove dvije djevojke koje će pokušati zavesti još uvijek misterioznog gospodina.

Gabrijela Divković je djevojka koja uvijek ide za onim što želi, a Maja Đukanović je romantična duša koja traga za pravom ljubavi.

Odrastajući uz roditelje učitelje, studentica Gabrijela Divković (21) uživala je čitajući najljepša književna djela, što je utjecalo na njezin odabir zanimanja, kao i na maštanja o svom idealnom partneru, piše RTL.

RTL
Gabrijela Divković

Gabrijela dolazi iz Novske, studira hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Osijeku, a njezin idealni dečko treba biti visok i „velik“ kako bi je mogao zaštititi i, naravno, mora voljeti čitati. Slobodno vrijeme najradije provodi u šetnji sa svojim psom biglom po imenu Arija, a za sebe kaže da je iskrena, hrabra i komunikativna osoba te ponekad vrlo eksplozivna i izravna jer uvijek ide za onim što želi i kaže ono što joj je na umu. Muškarac je na prvu može osvojiti izgledom i karakterom, a ako je i inteligentan, reći će da je to pun pogodak.

RTL
Gabrijela Divković

U show 'Gospodin Savršeni' prijavila se da bi vidjela kako funkcionira s preostalim djevojkama u kući te kako izgleda kada se 19 djevojaka bori za naklonost jednog muškarca, a i potajno se nada da će doživjeti za nju idealan spoj - piknik u prirodi sa svijećama.

Širok je spektar interesa medicinske sestre i fizioterapeutske tehničarke Maje Đukanović (28) iz Sarajeva, piše RTL.

Maja je sretna i ispunjena na svom sadašnjem poslu, ali njezini snovi ne staju na tome. Naime, neostvarena joj je želja jednoga dana osnovati brend odjeće i kreirati parfem! Za sebe će reći da je iskrena, temperamentna, zabavna, ali i tvrdoglava osoba koja najviše cijeni iskrenost, a ne voli agresivne i ljubomorne muškarce.

RTL
Maja Đukanović

U show se prijavila kako bi stekla novo iskustvo i, nada se, pronašla partnera za cijeli život, a Gospodin Savršeni mogao bi je osvojiti šarmom, lijepim ponašanjem i gestama - nikako lažima i spletkama. U njezinim snovima, idealni spoj s idealnim muškarcem bila bi romantična večera uz svijeće i bazen u kojem se mogu zajedno opustiti nakon ukusne večere. Srećom, toga neće nedostajati u drugoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni'.

RTL
Maja Đukanović

Druga sezona showa ‘Gospodin Savršeni’ s emitiranjem počinje najesen na RTL televiziji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:52