ZBUNJENI GLEDATELJI

VAHDELA SE SLOMILA I PRIZNALO NEŠTO ŠTO NIKAD NIJE: 'Još nisam osjetila potrebu za seksom. Ako si mi kao tata, onda se nećeš ići sa mnom seksat...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.11.2018. u 18:46

 

Jedna od djevojaka koja se bori za srce Gospodina Savršenog, Vahdela Vlahović, majka je devetogodšnjeg sina, a za RTL je otkrila kako se u životu borila s anoreksijom, samopouzdanjem i uopće doživljavanjem muškaraca i odnosa.

Vahdela je sina dobila u prošlom braku i on joj je centar života.

- Sa sinom mi je svaki trenutak poseban i svaki me dan iznova podsjeti da je život lijep. On je moja najveća podrška i snaga. Volimo otići u kazalište, ali često smo i na nogometnim utakmicama jer trenira u Dinamu. Svi kažu da jako sliči na mene, a ponosna sam najviše na njegovu dobrotu i nesebičnost. Ali i na nogometne rezultate i uspjeh u školi. I drago mi je što voli umjetnost - rekla je. Kao umjetnička duša koja obožava crtati i svira klavir i obou, trenutno radi nekoliko poslova poput statiranja u kazalištu, ali nada se i drugim umjetničkim angažmanima nakon završetka showa:

- Najviše bih voljela raditi nešto vezano uz televiziju, kazalište ili fotografiju. Ali otvorena sam i za druge opcije. A tko zna, možda dobijem i neku poslovnu ponudu.

U show se, kaže, prijavila jer je samoj sebi htjela dokazati da može biti kao i sve ostale cure:

- Naime, od osamnaeste godine borim se s problemima s hranom, bolovala sam od anoreksije i to je jako utjecalo na moj život, prvi brak, ali i samopouzdanje.

Smatra da se muškarac prema njoj mora ponašati zaštitnički:

- To je moje mišljenje još iz onog doba kada sam se željela osjećati kao djevojčica na koju netko pazi da se ništa loše ne dogodi. Shvaćam da odnos između muškarca i žene ne bi trebao biti takav, iako smatram da u nekoj maloj mjeri sve mi vidimo dio naših očeva u muškarcu. Ali mislim da bi trebalo težiti ravnopravnosti, a ne podčinjenosti. Prava ljubav dolazi iz slobode izbora, a ne moranja.

RTL
 

 Mislim da taj odnos s muškarcem ja gledam na previše djetinjast način. Ovo nisam nikad rekla, ali okej, mogu reći, ne sramim se, ja sa muškarcem još nisam osjetila potrebu za seksom - rekla je. 

- Ako si mi ti zaštitnik i ako me ti čuvaš i ako mi daješ sigurnost, ako me štitiš i ako si mi kao tata, onda se nećeš ići sa mnom seksat. Ne znam, za mene seks s muškarcem neki put izgleda kao da me povrijedio emocionalno. Naime, liječim se od anoreksije od 18 godine. To prilično utječe na seksualni život. A tu je i moje samopouzdanje, koje je godinama bilo prilično klimavo - rekla je Vahdela za RTL. Dodala je kako je to sve bio razlog koji ju je udaljio od bivšeg supruga koji je 29 godina stariji od nje

- To je vjerojatno zbog mojeg poimanja vlastitog tijela i nastavka priče iz prošlog pitanja. Naime, liječim se od anoreksije od 18 godine. A to prilično utječe na seksualni život. A tu je i moje samopouzdanje, koje je godinama bilo prilično klimavo. Tek sada učim kako uživati u odnosu -.

- Godine definitivno nisu bitne u ljubavi. Ja volim osobu, a ne njegove godine. To su samo brojke, a brojke nisu emocije. Možda sam nespremna ušla u brak, možda nisam sebe dovoljno upoznala. A najviše nas je udaljila moja bolest, u kojoj nismo uspjeli zadržati jedno drugo. Nije lako živjeti s osobom s takvim problemima koje sam ja imala. No, to je iza mene, glavno mi je da smo ostali u dobrim odnosima - i zbog sina, ali i zbog nas - rekla je za RTL 30-godišnjakinja koja nije izgubila nadu da će ponovno naći ljubav.

 

savršeni1 

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo