ZANOSNA BRINETA

VELIKA ISPOVIJEST DJEVOJKE KOJA JE NAPUSTILA 'GOSPODINA SAVRŠENOG' Monika otkrila zašto je otišla iz showa: 'Shvatila sam jednu važnu stvar o Miji'

 
Monika Kelčec
 RTL

Monika Kelčec, 30-godišnja viša stručna suradnica za prostorno uređenje i graditeljstvo na radu u Sisku, prošlog je tjedna odlučila napustiti reality show 'Gospodin Savršeni' jer je, kako kaže, shvatila kako je koncept u kojem je jedan muškarac posvećen više djevojaka ipak previše za nju, piše RTL. Dodala je i da se između Mije i nje nije dogodila "kemija".

"Odlučila sam napustiti show zato što sam shvatila da Miju ne doživljavam kao muškarca u kojeg bih se zaljubila i nije se dogodila ona kemija koja je za mene vrlo važna. Zbog toga sam smatrala kako je jedino fer prema meni, Miji i drugim curama da napustim show kako bi se Mijo mogao fokusirati na druge cure, a i kako bi se one opustile jer više ne bi imale mene kao glavnu prijetnju kakvom su me smatrale", pojasnila je Kelčec u razgovoru za RTL. "Žao mi je što sam otišla i zato što sam ondje upoznala nekoliko dragih cura i ljudi iz produkcije i što nisam imala još vremena za zabavu i druženje s njima."

Kelčec je potom otkrila zašto se odlučila prijaviti u show. "Moja odluka da se prijavim u show 'Gospodin Savršeni' dogodila se iz sasvim spontane želje da probam nešto novo u životu, proširim svoje vidike, a u svakom slučaju sam smatrala kako postoji mogućnost i da se zaljubim i pronađem muškarca svog života", rekla je.

Obitelj je njezinu prijavu za sudjelovanje u "Gospodinu Savršenom" podržala. "S obzirom na to da se moja obitelj naviknula na to da što naumim to i ostvarim, nisu imali previše izbora nego da me podrže i budu uz mene. Dakako da je bilo raznih mišljenja i sve ih uvažavam, no za mene je bila najvažnija potpora i puno mi je značila", otkrila je i dodala da su joj poznanice s kojima se povremeno druži dale podršku. "Bile su uzbuđene."

Monika smatra da je gledatelji "Gospodina Savršenog" nisu mogli dobro upoznati jer je u emisiji bila kratko. "Odnosi s drugim djevojkama u kući nisu dopuštali da pokažem svoju zabavnu stranu. Ipak, smatram da ste mogli zaključiti kakva sam osoba, da sam vesela, odlučna, da nisam zla i da se ne rugam nikome", dodaje.

RTL
Monika Kelčec

Kelčec je rekla da se u kući "Gospodina Savršenog" najviše zbližila sa Samrom i Nušom te da se osobama poput Barbare ili Sare jer su "jako nezadovoljne same sobom pa imaju potrebu ponižavati ili provocirati druge osobe". Dodala je da su se za sada među kandidatkinjama istakle Nuša, Maja i Barbara.

Monika je otkrila da joj nije teško palo kada se Mijo poljubio s Nikolinom. "Nije mi bilo žao što se Nikolina poljubila s Mijom jer je to doista jako željela i smatram da je to i zaslužila. Jako ju je to usrećilo", rekla je i dodala da o poljupcu s Mijom nije maštala jer ga je nakon nekoliko susreta "počela doživljavati više na prijateljskoj bazi nego kao muškarca s kojim bih željela vezu".

Monika je tom prilikom otkrila kakvi je muškarci privlače. "Privlače me iskreni, samopouzdani, zanimljivi i karakterno jaki muškarci. Za mene muškarac mora biti stup obitelji, pružati sigurnost u svakom smislu, a samim time i po mentalnoj snazi biti na istoj razini kao i ja", dodala je.

"Privlače me tamnoputi, snažni muškarci, po mogućnosti svijetlih očiju, što sam zaključila profilirajući muškarce s kojima sam bila u vezi, no nemam baš neki strogo određeni tip muškarca kad je o izgledu riječ. Moj bi idealan partner trebao biti iskren, hrabar, sposoban pokazati emocije, vjeran, odgovoran i uspješan, a ujedno da se može opustiti i pokazati dijete u sebi."

Kelčec kaže da bi se zbog ljubavi mogla preseliti "i na kraj svijeta", ali da bi njezin muškarac trebao razumjeti da su životinje dio njezinog srca te da bez njih ne može. "Morali bismo i njih povesti. U suprotnom ne bih ih mogla napustiti jer su bili uz mene u svakom teškom i lijepom trenutku mog života. A ako je prava ljubav, onda će on to shvatiti i potruditi se da idemo svi u paketu", pojašnjava.

Monika je potom otkrila kako zamišlja idealni život udvoje. "Život udvoje zamišljam kao ljudski oblik simbioze u kojoj je odnos obostran, što znači da obje strane imaju korist i jednako pružaju drugoj osobi. Za život udvoje potrebni su povjerenje i spremnost na kompromis, no naravno da je najvažnije da se osobe međusobno nadopunjuju i čine sretnim i boljim osobama", rekla je.

"Dinamika odnosa u paru mora biti takva da jedan drugome budu podrška i da potiču jedan drugog na rast i razvoj, a ne da se sputavaju. Te dvije osobe moraju biti jedna drugoj oslonac od potpunog povjerenja i pružati si ljubav i pažnju kako bi ovaj život jedan drugome učinili ljepšim."

Kao nešto najnepoželjnije u vezi Monika vidi ljubomoru. To je, kaže, osobno doživjela. "Nikako više ne bih mogla trpjeti bolesnu ljubomoru, osobe koje ne znaju pokazati osjećaje i nekog tko me želi promijeniti u nešto što nisam."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:19