OPTUŽBE ZA NASILJE

VELIKI SUKOB 'FARMERA', TOMISLAV ŠOKIRAN OPTUŽBAMA BIVŠE DJEVOJKE Opisao što se dogodilo kobne večeri: 'Napila se rakije, negdje je udarila glavom'

 
 Facebook

Nakon što je bivša natjecateljica u reality showu Farma Barbara Peterčić preko Facebooka prozvala svog bivšeg partnera optuživši ga za zlostavljanje, oglasio se i Tomislav Crnčević, također ‘farmer’, žustro negirajući sve optužbe premda Barbara ni u jednom trenu nije napisala da piše o njemu.

Barbara je u statusu otvorila je dušu i rekla da je bila u vezi s 'alkoholičarom, bolesnikom i psihopatom'. Rekla je da ju je nasilnik jedne večeri brutalno pretukao i ostavio da leži u krvi nasred ceste, a priložila je i dvije fotografije koje govore o ozljedama. Otkrila je da je muškarac s kojim je bila u vezi alkoholičar koji joj je više puta obećavao da će se ostaviti poroka, a ona mu je vjerovala sve dok jedne večeri zbog njegovog iživljavanja nije završila na hitnoj.

Budući da su mnogi posumnjali da se radi o njezinom dečku bivšem farmeru, o svemu se očitovao i Tomislav Crnčević koji je za Dnevnik.hr rekao da ništa od navedenog nije istina te da je Barbara sve izmislila. Štoviše, on se smatra žrtvom lažnih optužbi zbog čega pije tablete za smirenje.

‘Jako mi je teško. Trenutno pijem tablete za smirenje jer ne mogu vjerovati kakvu mi je predstavu priredila. Ovo je sve njezin igrokaz. Bio sam spreman sve učiniti za nju. Nikada nisam digao ruku na ženu. Moja savjest je čista’, rekao je.

Barbara i Tomislav zaljubili su se upravo u showu Farma, a zbog njega je Barbara ostavila dečka s kojim je hodala pet godina. Par je počeo i zajednički život u kući njezinih roditelja, no ljubav očito nije potrajala. Tomislav optužuju i nju i njezinu obitelj za iskorištavanje.

‘Otišao sam kad sam shvatio što mi zapravo rade. Vrijeđali su me, maltretirali, pratili i htjeli su upravljati mojim financijama’, dodao je. Njegova je priča posve suprotna od Barbarine i prema njegovim riječima ona je ta koja ima problem s alkoholom.

‘Napila se rakije i vjerojatno negdje udarila glavom. Toliko je bila pijana da nije mogla voziti. Tek se idući dan vratila po automobil. Da sam ju ja udario sigurno bi imala puno veće povrede od ovih. Ako me sad pitate, volim je još uvijek. Imao sam teško djetinjstvo o kojem nisam nikada govorio. U njoj sam vidio sve - i suprugu i majku i prijateljicu, a ona mi je okrenula leđa. Ovo me obilježilo za cijeli život’, rekao je Tomislav za Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:16