LJUBAV JE NA SELU

VELIKO IZNENAĐENJE U POLJOPRIVREDNOM REALITYJU Umjesto djevojaka koje je očekivao, Borisu na vrata banula osebujna tapetarka koja popravlja traktore!

 RTL

U najnovijem izdanju RTL-ovog agrorealityja 'Ljubav je na selu', najveće iznenađenje doživio je kandidat Boris (26), mladi Slavonac koji živi u Taru u Istri, a koji je pripremio gotovo sve za doček svojih djevojaka, da one u konačnici ne bi ni došle. Na kućni prag mu je zato banula voditeljica Marijana.

- Imam jednu dobru i jednu lošu vijest. Jedna je djevojka zbog privatnih razloga je morala odustati, a druga polovica loših vijesti je ta da još jedna djevojka ne dolazi jer je bolesna i završila je u bolnici. Dobra vijest je da ti je poslala video poruku, a drugi dio dobre vijesti je taj da će se pridružiti čim ozdravi, objasnila mu je situaciju.

No, uz djevojku koja je otprije ostala, Marijana mu je dovela još jednu curu, 25-godišnju Leonidu Mišković iz Brodskog Stupnika. Neobična Leonida po zanimanju je tapetarka, a igra i nogomet.

- Boris mi se jako sviđa, ali me strah kako ću mu se svidjeti, objasnila je Leonida.

'Zlatna djevojka' Ana-Paula nije bila pretjerano oduševljena Leonidom, a otkrila je da mu je poslala pismo jer joj je Boris bio najbliži godinama. - Malo sam se razočarala u njega jer nije baš pričljiv, rekla je te dodala da misli da neće imati konkurenciju.

Inače, Leonida kaže da bi zbog ljubavi išla i na kraj svijeta. Ova pomalo neobična djevojka po zanimanju je tapetarka, no radila je razne poslove. Jedno je vrijeme radila u pilani s velikim noževima i motornom pilom, a u slobodno vrijeme popravlja motore i traktore. Najveća strast joj je, pak, nogomet, kojim se i profesionalno bavila.

- Nogomet je moj život, no morala sam se prestati profesionalno baviti njime zbog ozljede koljena, kaže Leonida, koja je nedavno izgubila jako dragu osobu, što ju je jako potreslo, javlja RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:44