TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

VIDEO: AMEL SE PRETVORIO U JOSIPU LISAC I OSVOJIO PUBLIKU I ŽIRI Priznao da je imao tremu: 'Bojao sam se kako ću sići u štiklama niz stepenice'

 
 Screenshot / YouTube

U drugoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato pobjedu je odnio Amel Ćurić zahvaljujući fantastičnoj transformaciji u Josipu Lisac. Broj bodova izbacio ga je na vrh rang liste nakon druge epizode, a iznos od njegove pobjede, 10.000 kuna, Nova TV će donirati Mreži udruga osoba s invaliditetom Dalmacije iz Splita, piše dnevnik.hr.

‘Zadovoljna sam što nisi otišao u pretjerivanje. Zaista si decentnim pokretima, elegantnošću, tu i tamo nekom energičnijom rukom dobio njezin diva moment i to mi se jako sviđa. Hvala ti što nisi pretjerao’, rekla je Nives Amelu nakon nastupa. Kedžo je bio oduševljen rekavši da se nekoliko puta naježio, a Petreković je pohvalio njegovu vokalnu izvedbu. ‘Fenomenalno, vokalno jako slično s Josipom. Josipalistično’, rekao je.

Ćurić je nakon emisije za dnevnik.hr komentirao: 'Josipu Lisac nije nimalo bilo lako imitirati jer, upravo onoliko koliko je zahvalno dobiti takvu ulogu, toliko je i rizično jer se može otići u karikaturu. Obzirom da je ovo bio moj prvi nastup u tijelu žene, moram priznati da, iako nisam tremaroš, ovog puta sam imao tremu. Bojao sam se kako ću sići u štiklama niz stepenice. Uspio sam u tome i u imitaciji, prezadovoljan sam svojim nastupom i evo, baš sam sretan da sam izašao kao pobjednik upravo u ovoj epizodi gdje su svi bili vrhunski.'

Čestitke su mu prvi uputili supruga i roditelji. Amel je ispričala da je supruga, koja je uvijek uz njega, kratko prokomentirala nastup: 'Iznenadio si me koliko si se dobro snašao i uživio u ulogu žene, toliko da ću od sada morati kriti svoje štikle.'

Večer je otvorio Damir Poljičak koji je nastupio s dječakom Davidom Bojčićem. Izveli su od Elvisa Presleyja ‘Blue Suede Shoes’ i nikog nisu ostavili ravnodušnim. ‘Spektakularno otvorenje emisije, svaka čast’, rekao im je Kedžo. Nives je dodala da je dobro skinuo Elvisove pokrete, a zavodnički pogled bio je samo dodatan bonus.

Pobjednica prve emisije Maja Bajamić izvela je zahtjevnu pjesmu ‘Mundian to bach ke’ Panjabi MC-ja, no žiri se složio da je i ovo odradila odlično. Atmosferu u studiju podigla je Ana Vilenica kao Kelis, izvedbom pjesme ‘Trick me’. ‘Ja sam se nekoliko puta zaljubio u tvoj izgled, u tvoju pojavu. Baš si lijepa i lijepo si pjevala. Glumački si fantastično odradila. Nastavi tako dalje’, rekao je Petreković.

Davor Dretar Drele transformiran u Nedu Ukraden izveo je pjesmu ‘Vilijamovka’. I žiri i publika su se, čini se, dobro zabavili i zaključili da bi i Neda Ukraden bila zadovoljna obradom. Matko Knešaurek nastupio je kao legendarni Freddie Mercury. Zahtjevnu transformaciju ipak su pohvalili, posebno geste i izraz lica.

Latino zvuk u show ove nedjelje je dovela Katarina Baban nastupivši kao Ricky Martin s pjesmom 'Cup Of Life'. ‘Svaka ti čast! Vidjeli smo da ti dobro leže ti latino ritmovi, imaš totalno taj move, sve mi je bilo fantastično! Olakšavajuća okolnost je što Ricky pjeva kao dečko koji još nije mutirao’, rekla joj je Nives i poručila da je bila jako energična.

Paola Bekić Valić ovaj je put utjelovila Tinu Turner s pjesmom ‘Golden Eye’ i pobrala pohvale. ‘Bila si predivna! Na početku mi je možda malo bilo previše, ali si onda ušla u taj fazon i odradila to sjajno. Svaka ti čast’, zaključio je Kedžo.

Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:27