POLUFINALE UŽIVO

VIDEO: BIJESNI GLEDATELJI SUPERTALENTA NAPALI MARTINU 'Trebala bi dobiti opomenu producenata Nove TV! Prodala je malom priču o hrvatskom snu...'

 
 Screenshot / YouTube

Poznati su i finalisti iz treće emisije uživo Supertalenta. To su Plesni klub Dance Queen i pjevač Filip Rudan.

Plesni klub Dance Queen osvojio je najveći broj glasova gledatelja te se tako direktno plasirao u finale showa, a između drugog i trećeplasiranog odlučivao je žiri. Međutim, kako je žiri glasovao neriješeno, Martina i Maja glas su dale Filipu, a Janko i Davor Đulijanu, presudili su glasovi gledatelja, piše portal Dnevnik.hr.

Plesni klub Dance Queen iz Kraljevice oduševio je najviše Davora Bilmana koji je zbog njih stisnuo Zlatni gumb.

"Prva bojazan je da u slučaju da prođete dalje, hoće li vas biti još više? Ne zato što ste moj zlatni gumb, već zaista impresivno! Bili ste odlični, neću uopće komentirati vaše plesne elemente!“, ponosno je komentirao Davor svoj zlatni gumb, a Maja mu je pružila ruku i čestitala mu.

No nisu svi gledatelji bili zadovoljni ovakvim ishodom. Mnoge je naljutila činjenica da je dalje prošla plesna skupina s mnogo članova, pa kad se uzme u obzir da su glasovali svi njihovi prijatelji i rodbina, to nije fer prema ostalim natjecateljima.

'Njih je preko 60. Zbrojite samo obitelj, rodbinu i prijatelje od svih njih i eto vam dovoljnog broja glasova za prolaz', požalio se jedan gledatelja.

'Ima ih sto, to nije fer prema pojedincu. Njihove mame, tate, bake, djedovi glasuju i eto prošli kad ih ima 1000', kazao je drugi.

Pjevač Filip Rudan, inače miljenik ženske publike, nastupio je s pjesmom 'Perfect' Ed Sheerana i podigao žiri na noge. „Ja sam toliko čekala taj tvoj nastup. Ja sam tvoj fan već sad, a još nemaš svoju pjesmu! Ispalo je fantastično! Ti si abnormalno sladak, ti si zaista nova hrvatska zvijezda! Ja bih te molila da se fokusiraš na svoju karijeru“ uzbuđena je bila Maja.

Martina je također priznala kako ga je jedva čekala vidjeti. „Na drugoj frazi sam ulovila osmijeh. Ti imaš sve, sve što je potrebno, frazu, osjećaj za glazbu što je tvoj najveći supertalent!“ kazala je Martina.

Umjesto plesača Marina Čačije koji je trebao nastupiti u ovoj emisiji, no zbog ozljede je bio spriječen, uskočio je Đulijano Jašarević i još jednom svojim plesom oduševio žiri.

Upravo zbog Đulijana, svoju dozu kritika primila je i Martina kojoj su neki gledatelji zamjerili odnos prema mladom plesaču koji u napetoj završnici ipak nije prošao u finale.

'Prodala je malom Đulijanu priču o hrvatskom snu i onda mu na glasovanju pokazala da je taj san ništa', glasio je jedan komentar.

'Baš je bilo žalosno vidjeti to razočarenje u očima Đulijana nakon proglašenja... dečko je bio ispred Vas u žiriju dok ste se dovikivali i navodili na svoje favorite... kasnije se ponadao da je ipak publika ta koja je pravedna i na kraju bum! Ostao je bez riječi. Ma užas!', rekao je drugi.

Neki su išli i tako daleko da su rekli da bi Martina trebala dobiti opomenu produkcije Nove TV.

Leona Borovčak pokazala je nove trikove sa svojim psom Benom, no žiri nije bio pretjerano oduševljen.

Nova TV

Akrobat Dario Zvornik svojim nastupom u polufinalnoj emisiji podigao je žiri na noge.

„Jako mi se svidjelo, nije bilo dosadno. Što se tiče tvog outfita, drago mi je da si me poslušao. Nevjerojatne stvari radiš, ti si čovjek od gume! Svaki pokret je bio do iznemoglosti definiran“ iznenađena je bila Maja, a Martina je komentirala: „Ti si meni iznimno zanimljiv i to u više segmenata, vidjeli smo sirovu snagu i to imam dojam da nije teško postići, vidjeli smo fleksibilnost, ali kombinacija nemoguće snage i fleksibilnosti, vjerujem da je tvoj talent. To što radiš je van serijski. Ovo je talent, ti si supertalent!“

Nova TV

Elizabeth Zacero nastupila je s pjesmom 'Never Enough', a Davor je priznao da je njezin nastup izazvao emociju kod njega, dok Martina nije dijelila njegovo mišljenje.

Za razliku od audicijskog nastupa, u polufinalnoj emisiji freestyle football Samira Salčina naišao je na puno bolje reakcije žirija. „Nemamo ti što prigovoriti ni čak mi iz ženskog dijela žirija, bravo!“ komentirala je Maja.

Trbušna plesačica Lea Milanović svojim plesom zapalila je studio Supertalenta i oduševila žiri, dok su djevojke iz plesnog studija Fusion nastupile su s girl power koreografijom.

Nova TV

Pjevač Mirza Malkoč nastupio je s pjesmom Bijelog Dugmeta - 'Sve je to od lošeg vina. „Ti si zaista jedini komercijalni pjevač, tebi ne treba Supertalent, ti možeš već sada nastupati. Pred tobom je jedna zaista sjajna karijera!“ poručila mu je Maja, a Janko je primijetio da jako dobro vlada svojim vokalom, prenosi Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:21