ODUŠEVILI U 'SUPERTALENTU'

VIDEO: BRAĆA DARKO I DANIEL GODINAMA SVIRALI NA ULICI, A SAD ŽIVE SVOJ SAN Zarađenim novcem uspjeli su kupiti novu kuću, dio su uložili i u školovanje

 
The Pillers
 Nova TV

Iza skupine The Pillers stoje 25-godišnji Darko Piller i godinu dana stariji Daniel Piller, a nastup ovog dvojca iz susjedne Srbije gledali smo u trećoj emisiji showa ''Supertalent''.

Pobjednici prve sezone showa "Ja imam talenat" iz 2009. godine zapravo su rođeni u Beču, no nakon nekoliko godina u Austriji, braća se s roditeljima vraćaju u Srbiju, gdje počinju svirati na prometnoj Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu, piše Dnevnik.hr.

Paralelno sa sviranjem na ulici, dečki su pohađali i glazbenu školu, a njihova ulična svirka trajala je punih osam godina. Nakon pobjede u srpskom talent showu, braća Piller nastavila su daljnje školovanje u Beču. Godine 2012. sudjelovali su u austrijskom TV showu "The Great Chance Show Austria" u kojem su dogurali do finala, a tri godine zaredom bili su i prvaci svijeta na svojim instrumentima.

Novcem koji su zaradili kupili su novu kuću jer su dotad živjeli u trošnoj, a dio su uložili u daljnje školovanje.

Dečki su trenutačno zaposleni u Gardemusiku, gdje komponiraju skladbe, ali i sviraju kao solisti. Darku je cilj srušiti Guinnessov rekord u sviranju "Bumbarova leta". Izazvao je trenutačnog držača rekorda Davida Garetta, no on to zasad odbija.

- To je to. Došao je trenutak kad ću ja svoje kolege zamoliti - molim vas, pustite ih dalje zbog mene! Toliko ste senzacionalni, ali prvenstveno, toliko ste vrhunski glazbenici! Sretna sam i ponosna što takva dva glazbenika imamo u hrvatskom 'Supertalentu', a uz sve to, apsolutno ste sposobni prijeći tu granicu klasičnoga, ponuditi nešto više i pokazati ono što zapravo svaki klasični školovan glazbenik živi, a to su red, rad i disciplina. Svaka čast! - oduševljeno je komentirala Martina Tomčić, a i Maja Šuput složila se da su Darko i Daniel bili fenomenalni.

- Konačno razlog zbog kojeg ovdje sjedim - zaključila je Maja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:06