'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO'

VIDEO: 'ČITAVA SEZONA JE DEMONSTRACIJA TVOJE SILE' Maja Bajamić zasjenila finaliste i odnijela pobjedu u zabavnom showu kao Catherine Zeta-Jones

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.06.2018. u 23:08

Screenshot / YouTube

 

Spektakularna plesna i vokalna izvedba Maje Bajamić pjesme 'All That Jazz' Catherine Zeta-Jones iz mjuzikla ‘Chicago’ donijela joj je pobjedu u petoj sezoni popularnog showa Nove TV ‘Tvoje lice zvuči poznato’.

Za prestižnu titulu kralja ili kraljice transformacije borili su se Maja Bajamić, Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić. No, Maja je svojim nastupom apsolutno zasjenila ostale. Pobjednica sezone imala je čast odabrati kome će Nova TV donirati glavnu nagradu u iznosu od 40 tisuća kuna, a odlučila se za udrugu MS TIM Hrvatska koja pomaže ljudima oboljelima od multiple skleroze.

Maja Bajamić oduševila je sve. ‘Čitava ova sezona bila je demonstracija tvoje sile. Ovo je dostojno izvedbe Chicaga na bilo kojoj svjetskoj pozornici. Ti si toliko talentirana i jedva čekam doći na bilo koji tvoj koncert. Ja se nadam da ćemo biti kolege u mjuziklu’, oduševljeno je rekao Kedžo nakon Majine spektakularne izvedbe. ‘Uspjela si napraviti da ljudi gledaju pred ekranom i govore: Kako je ovo dobro! Svaka čast’, pohvalama se pridružio Saša. Nives je rekla kako je iskreno tužna što je ovo bio Majin posljednji nastup ove sezone. ‘Toliko si divna i talentirana, toliko je sve bilo sjajno i bez greške, baš sam tužna što te više nećemo gledati na ovoj pozornici’, nastavila ju je hvaliti Nives. ‘Ja bih zaista volio imati ovakvu točku. Nema labavo kod tebe! Nitko ne može poreći tvoju kvalitetu’, zaključio je Petreković.

 

Amel Ćurić otvorio je natjecateljski dio finala pjesmom 'Insieme: 1992' talijanskog pjevača Tota Cutugna. ‘Drago mi je da si postao kompletni imitator, od glasa do stasa’, komentirao je Kedžo. ‘Ti si bio jedan od onih kandidata koji je uvijek htio dati više. A onda si shvatio da je ponekad manje-više. U posljednjim si emisijama to dozirao, nisi se ovoga puta plašio statične točke, bio si baš po mjeri. Prezadovoljna sam, bravo’, istaknula je Nives. Saša ga je pohvalio što uvijek iznenadi žiri kad to najmanje očekuju.

 

Paola Valić Bekić u finalu je energično izvela pjesmu 'Because you loved me' Celine Dion. ‘Napokon da nisam ni u jednom trenutku vidio nešto od prošloga tjedna. Sjajna izvedba! Ti si i inače bila sjajna tijekom sezone’, pohvalio je njen nastup Petreković. ‘Na početku si imala problema kao i Amel. Na momente si me podsjetila na Celine Dion, i pogledom i radom ruku’, rekla je Nives. ‘Ti si razuvjerila sve koji su ovo gledali od prve emisije, nevjerojatno si talentirana i bez obzira na ishod današnje emisije volio bih da se nastaviš baviti pjevanjem jer si stvarno jako talentirana’, komentirao je Saša. ‘Meni je ovo bilo jako dobro. Nisi imala baš jednostavne zadatke kroz show, a ovo je jedna od najvećih pjevačica svih vremena’, dodao je Kedžo.

 

Katarina Baban, u finalnoj je emisiji pjevala pjesmu 'I'm a Slave 4 U’ transformiravši se u Britney Spears. ‘Jesi ti imala ijednu lošu točku’, upitala ju je Nives osvrnuvši se na sve Katarinine nastupe tijekom sezone. ‘Uvijek si bila savršena ili gotovo savršena. Ovo je bilo fenomenalno, bravo’, dodala je Nives. ‘Uz silne plesne pokrete si zadržala maznost u glasu po kojoj je ona prepoznatljiva. Svi smo zinuli na izgled, ali kad si progovorila, to je bilo stvarno zavidno’, prepričao je Saša svoju reakciju.

 

Nakon natjecateljskog uslijedio je revijalni dio emisije gdje su Ana Vilenica i Matko Knešaurek, oboje transformirani u suprotne spolove, zabavili publiku izvedbom pjesme 'Hoy Tengo Ganas De Ti' kao Christina Aguilera i Alejandro Fernandez.

‘Matko, ovo ti je bio falset sezone. Bolje ikad nego nikad’, rekao je Saša i dodao kako su članovi žirija umirali od smijeha.

Publiku i žiri do suza je nasmijao nastup Davora Dretara Dreleta i Damira Poljička koji su kao Doris Dragović i Mladen Bodalec izveli hit 'Baklje ivanjske'. ‘Ako su ovo bile baklje ivanjske, mi smo izgorjeli večeras’, kazao je Kedžo. ‘Ako je Doris gledala ovaj nastup preimenovat će se u Doris nije mi Dragović. Ne ponovilo se’, kroz smijeh je komentirao Saša.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo