BIG BROTHER

VIDEO: CURE I DEČKI IZVELI STRIPTIZ U BB KUĆI Nakon seksi plesa u kuću ušle dvije nove stanarke, a razotkrivena je i velika obiteljska tajna...

 
 Screenshot / Facebook Big Brother Hrvatska

Big Brother ove godine ne prestaje priređivati iznenađenja stanarima pa ih je usred tjedna dočekao posjet Antonije Blaće, novi stanari i druga iznenađenja.

Nakon što se Nikola više puta požalio da ne može više glumiti Matijinog brata, a i Matija dijeli njegove osjećaje, Big Brother je pred njih stavio izbor: ako jedan član odustane, svi četvero gube imunitet; ako obojica odustanu, 'mama i tata' nastavljaju igru. Uteg je pretegnuo Matija, a Nikola je prvo obavijestio roditelje o svom naumu, a potom i ostale stanare.

Priznao im je da su dva tjedna boravili u tajnoj kući te da su ih povremeno gledali na televiziji. ‘Matija i ja nismo braća i oni nisu naši roditelji. To su laži koje smo vam od početka govorili’, rekao je Nikola i dodao da zapravo ima sestru i da se preziva Vidović. Matija je otkrio da je iz Osijeka, da mu je otac umro te da živi sa samohranom majkom.

Screenshot / RTL
Nikola i Matija u dilemi

Cijela situacija najviše je dirnula Luciju koja je potrčala u zagrljaj Matiji s kojim se najviše zbližila. ‘Rasplakat ću se. Osjetila sam toplinu kakvu svaka obitelj ima i sada kada sam ovo saznala, tužna sam’, rekla je Splićanka Big Brotheru u ispovjedaonici.

Zatim je Antonija Blaće u kuću uvela dvije nove stanarke. Lidija Marić je konobarica iz Virovitice, ima 46 godina, a Liljana Lipovac (62) iz Zagreba piše poeziju. Obje će dobiti tajni zadatak.

Početkom tjedna Big Brother je stanarima dao kreativan, ali i vrlo zahtjevan zadatak - morali su uvježbati senzualni striptiz! Tijekom cijelog tjedna svi su se trudili što vjernije uvježbati zahtjevnu koreografiju koju im je Big Brother puštao na plazmi u dnevnoj sobi. Stanari i stanarke vježbali su odvojeno, a iako se činilo da će djevojkama ovaj zadatak teže pasti, neočekivani sukob izbio je među muškarcima. Luka Rok je, naime, odbio uvježbavati koreografiju, nazvavši je ‘glupom’, a odlučio je i kako neće nastupiti, pa je cijeli nastup promatrao s kauča. Cijeli nastup možete pogledati na ovom linku.



Dan nije počeo najbolje. Big Brother je obavijestio stanare da su zbog broja prekršaja odsad svi nominirani. ‘Prije ulaska u Big Brother kuću upoznati ste s pravilima, a vi ste dosad napravili 462 prekršaja. Bilo je tu svega: od nenošenja mikrofona, nepravilnog nošenja mikrofona, ostavljanja otvorenih vrata u kabini od pušionice, šaputanja, vrijeđanja itd’, rekao im je i dodao da su zbog toga svi nominirani osim tajne obitelji i Anči koja je tek došla.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:59