TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

VIDEO: 'DEFINITIVNO SI NAJBOLJI CETINSKI, OD SVIH! GENIJALAN SI' Matteo Cetinski oborio s nogu u ulozi crne pjevačice u najboljem nastupu dosad

 Screenshot / YouTube

Najbolju transformaciju u nedjeljnoj epizodi glazbeno zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ odradio je Matteo Cetinski, koji je izveo pjesmu ‘It's Raining Men’ grupe Weather girls. Priprema za nastup u desetoj epizodi trajala je nekoliko sati da bi pjevač dobio koju kilu više i promijenio boju kože, a žiri je bio impresioniran maskom. Matteo Cetinski je kao pobjednik odabrao udrugu "Korak po korak" iz Zagreba, kojoj će Nova TV donirati 10.000 kuna.

‘Za razliku od onih silnih falseta, ovdje su bili otvoreni vokali. Ja nisam mogla vjerovati da ti to pjevaš. Sjajan si! Od koreografije do kostima, maske, tvog glasa’, rekla je Sandra Bagarić. 'Mislim da je ovo najbolje od svega što si ti do sada izveo. Ovako tešku masku, kostim, ti si to uspio napraviti jako živim i prisutnim', rekao je Navojec, a Vuica je dodala: 'Ja sam totalno fascinirana. Definitivno si najbolji Cetinski, od svih! Genijalan si.'

Natjecateljski je dio otvorio Fil Tilen kao Mary J. Blige koji je odlično izveo pjesmu ‘Family Affair’. Ni žiri nije ostao imun, a Navojec mu je poručio da mu je ovo najbolji nastup do sad. Jednako je dobra bila i Lana Jurčević, koja je također morala promijeniti spol, a odradila je Joleta ‘Kada žene tulumare’. Pohvalili su je i za masku i za izvedbu, pogotovo glumački dio.

Damir Kedžo je prošao kroz zahtjevnu transformaciju za pjesmu ‘September’ grupe Earth, Wind & Fire, a na pozornici se odlično zabavio i uživao u nastupu, što je i sam priznao. Ana Maras Harmander imala je nezahvalan zadatak transformirati se u Alku Vuicu, koja je sjedila u žiriju, i otpjevati pjesmu ‘Varalica’. Ipak, od pjevačice je dobila pohvale i pokoji dobronamjeran savjet. Filip Dizdar je imao pjevački izrazito zahtjevan zadatak. Morao se pretvoriti u pjevačicu Anastaciu, a pjesma ‘One Day In Your Life’ je na momente ipak ostala van njegovih glasovnih sposobnosti. Ipak, žiri je pohvalio njegov trud.

Žanamari Perčić se ovaj vikend odlučila za džokera, točnije, za mušku ulogu se odlučila za džokericu. Tako se na pozornicu vratila natjecateljica prve sezone showa, Minea koja je donijela živu, veselu i zabavnu izvedbu pjesme 'YMCA' grupe Village people. Hana Hegedušić postala je Jasna Zlokić izvedbom pjesme ‘Skitnica’, a onda se šokirala kad joj se na pozornici pridružila i legendarna pjevačica. Hana se na trenutak zbunila, no brzo se smirila i odradila pjesmu do kraja, u duetu.

U sljedećoj emisiji Filip postaje Louis Armstrong, Žanamari Vlatka Pokos, Hana Christina Aguilera, Kedžo Doris Dragović, Lana Psihomodo Pop, Matteo Freddie Mercury, a Fil Tilen koristi džokera pa ćemo tek vidjeti tko će izvesti Nikolu Koju.

‘Tvoje lice zvuči poznato’ pratite na službenoj stranici, Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:17