TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

VIDEO: DRELE NASMIJAO ŽIRI, NIVES OTVORENO POKAZALA SIMPATIJE DAMIRU: 'Opijaš svojom pojavom, mogla bih te gledati danima...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 15.04.2018. u 22:43

TLPZ

 

Iza nas su već četiri epizode najzabavnijeg showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a spektakularnim transformacijama još se ne nazire kraj prenosi Dnevnik.hr.

Ove nedjelje čast da probije led pripala je Paoli Valić Bekić koja je ovoga puta na pozornici imala pratnju.

Naime, pridružila joj se i djevojčica Tara Roki, a zajedno su izvele pjesmu 'We're Never Ever Getting Back Together' kao Taylor Swift. Saša Lozar je rekao kako je jako zadovoljan jer se vrlo teško pripremiti za Taylor Swift, koju je sam utjelovio u drugoj sezoni ovog showa.

Petreković je čestitao Paoli na izvedbi, a pohvalio je i njenu partnericu koju je duhovito prozvao Tara Roki Balboa. Nives je pogotovo bila oduševljena Tarinom izvedbom i rekla Paoli:

''Moram priznati da te Tara u glumačkim momentima malo pojela. Trebala ti je dati instrukcije prije. Generalno, bile ste fantastične cure, pozitiva totalno.'' Kedžo je rekao kako im je nastup bio predivan i dodao: ''Tvoj mini me je odradio jako jako dobar posao i za jednu i za drugu. Vaša sinergija mi je bila super!“

Maja Bajamić konstantno oduševljava nastupima u showu, a tako je bilo i ovoga puta. Pjevačica je utjelovila Jasmina Stavrosa s legendarnom pjesmom ''Dao bih sto Amerika“. Publika joj je skandirala nakon nastupa, a žiri je bio oduševljen.

 

''Ja ti moram čestitati. Dobila si gadan zadatak, a ti si se stvarno iskazala. Glas ti je bio pravi muški, sve si točke ispunila, svaka ti čast'', s pohvalama je započeo Kedžo, a nastavila je Nives: ''Imala si taj njegov umoran izgled, to mi je super. ''Petreković se također pridružio pohvalama: ''Minimalno pokreta i ta bezvoljnost. Ovo je naizgled jednostavno i neaktivno, nema puno kretnji, a mene fascinira kod tebe što svaki put glas prilagodiš i meni je to zaista kod imitatora sjajno.'' Lozar je priznao kako seciraju svaku njenu točku te su zbog toga kritičniji prema njoj: ''Glasovno izvučeš maksimalno. Imala si taj pogled u očima. To je bilo stvarno jako, jako dobro.''

Matko Knešaurek transformirao se u Mel B iz grupe Spice Girls. ''Ja volim ove točke gdje imamo uvid u tvoje tjelesne atribute. Cijenim ove pokrete koje imaš. Znam koliko je teško kretati se u ovim štiklama'', rekla mu je Nives. ''Meni je drago da se ti opuštaš i ovo je prvi put da si dio te cijele ekipe, osjetio se taj 'girl power'. Pohvalio bih koreografiju'', poručio mu je Kedžo, a Petreković je rekao kako Matku ipak fali još malo  u tome, iako je prešao granicu neugodnog osjećaja u ženskom tijelu.

''Pohvalit ću ti napore za falset. Meni izgleda da ti je sve teže i teže bit žena. Mel B je bila divlja i malo mi je falilo možda tog nekog žara, jer si na momente bio predrven'', kritičan je bio Lozar.

Katarina Baban na binu je stala kao Mladen Bodalec iz Prljavog kazališta, a donijela je sjajnu atmosferu s njihovim popularnim hitom 'Mi plešemo'. ''Ja sam odletio i plesao u jednom trenutku“, rekao joj je Petreković, a Lozar je zadivljeno nadodao: ''Ja sam već rekao da su cure oduševljenje ove sezone!'' Nives joj je rekla da je konstantno sjajna i dodala: ''Manje atraktivne točke napraviš na nekoj zavidnoj razini.'' Kedžo se pridružio pohvalama rekavši: ''Do sad su ti puno bolje ležale ženske transformacije, a prvi put sam u potpunosti zadovoljan s tvojom muškom transformacijom. Cure rasturaju!''

Ritam reggaetona na pozornicu je donio Amel Ćurić koji se transformirao u kolumbijskog repera J Balvina i izveo njegov prošlogodišnji hit 'Mi Gente'. Iako se bojao kako će to izvesti, žiri je bio jako zadovoljan. ''Ja bi volio da je možda bilo još malo energije. Jako atraktivno, svaka čast!'', rekao je Kedžo, a Nives je dodala: ''On ima tu tromu poletnost. Ti si bio možda malo poletniji i na momente energičniji. Sve u svemu, repanje i španjolski, bravo!'' Mario je rekao kako mu ova uloga dobro leži, a Lozar je zaključio: ''Baš si me iznenadio. U principu si to jako dobro napravio''.

Damir Poljičak preobrazio se u jedinstvenog Joea Cockera.

 

''Svaka čast, ja ti nemam što reći. Mislim da je reakcija nas i publike dovoljna.'', fasciniran je bio Kedžo te dodao: ''Ti si definitivno moj favorit. Imao si njegovu bol, ekspresiju i taj glas. Ti si pjevač, glumac i sve i ja ti se klanjam'', nije tajio svoje oduševljenje. Nives ni ovoga puta nije krila svoje simpatije prema Poljičaku. ''Večeras si ružan, ali ja te volim iskreno od srca. Ti si toliko talentiran, opijaš svojom pojavom'', pridružila se Kedžinim pohvalama i dodatno rekla:

''Mogla bih te gledati danima da ti izvodiš svih osam točaka.'' Mario je rekao kako je svaki put sve više iznenađen Poljičakom: ''Ti imaš njega u sebi. Tebi su ruke cijelo vrijeme radile ono kad se on grči. Sjajno, ja sam oduševljen!'' Lozar je za kraj zaključio: ''Ti si zaslužio svaku dvanaesticu koju si dobio i koju ćeš dobiti. Nevjerojatno je koliko ti barataš sa svime. Ja sam apsolutno oduševljen jer znam koliko treba truda da se dobije ta promuklost.''

Anu Vilenicu gledali smo kao Lanu Jurčević s atraktivnim hitom 'Kim Kardashian', čiji spot je vjerno dočarala popevši se na motor na pozornici. ''Možda ne pjevaš tako dobro kao Lana, ali imaš puno bolje pločice nego ona'', rekla joj je Nives, a Kedžo se prisjetio svoje imitacije Lane Jurčević u trećoj sezoni i komentirao Anin nastup: ''Možda sam više osjetio tu prpošnost Danijele Martinović nego lijenost Lane Jurčević'' te dodao kako bi volio da gljiva Ani kao ulogu dodijeli vrckavu Danijelu. Petreković je primijetio kako se Ana vrlo brzo uspjela prebaciti iz Kurta Cobaina u Lanu Jurčević, a Lozar zaključio: ''Nisi ga prekardašila. Ja ću reći da je ovo bilo dobro.''

Kao što to čini već od prve epizode, Drele nas je i večeras zabavio. Ovoga puta transformirao se u glazbenu ikonu Cher.

 

''Drele je van konkurencije. Posebna kategorija'', istaknuo je Petreković i dodatno pohvalio nastup: ''Fenomenalno! Super je pjevao, ako se tko nasmijao to smo bili svi mi.'' Lozar je također bio oduševljen njegovom izvedbom: ''Tak' se uzme ženska transformacija od koje ti može biti neugodno, uzmeš ju i napraviš to od nje. ''Nives je komentirala kako je Dreleta bilo fantastično gledati, a poručila mu je: ''Cher bi ti definitivno zavidjela na tim oblinama.'' Kedžo je zaključno rekao kako ga je ova transformacija podsjetila na njegovu izvedbu arije 'Habanera' iz treće sezone showa. ''Ono što se meni sviđa kod tebe je to što ideš u potpuno drugačijem smjeru od svih. Donosiš nešto potpuno drugačije, što ja cijenim i volim, i zbilja čekam tvoj nastup svaki put'', zadovoljno je rekao Kedžo, piše Dnevnik.hr.

Prijavite se na portala Jutarnji.hr i ne propustite najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta

Izdvajamo