OSEBUJNA ANTONIA

VIDEO: ISPOVIJEST NATJECATELJICE KOJU JE ŽIRI SUPERTALENTA BRUTALNO IZBACIO Rekli joj da 'nije žvaka za seljaka', ona im pristojno uzvratila

 
 Screenshot / YouTube

Prošle je godine operna pjevačica iz Trogira okušala sreću u popularnom britanskom showu koji traži talente, X Factoru, i uspjela je dogurati do superfinala. Premda je žiri prvo bio zbunjen i iznenađen njezinim kombinacijama opere, popa i elektronske glazbe, Antonia Mirat je osvojila publiku i žiri. To se, nažalost, nije dogodilo na ovogodišnjem Supertalentu.

Antonia je od hrvatskog žirija - Martine Tomčić, Davora Bilmana, Maje Šuput i Janka Popovića Volarića - dobila tri ne.

- Ja bih počeo izrekom, možda malo čudnom, 'nije žvaka za seljaka' - ja ovo ništa nisam razumio! Kažite što god hoćete, ali seljak može odlučiti hoće li kupiti žvaku ili ne, a ja ovu žvaku ne bih kupio - rekao je Davor.

Janko je komentirao kako se prepao, a Martina je dodala:

- Moram Antoniji stati u obranu i reći kako je arija koju je izvela jako ljutita i jako opasna, dakle emocija koju je izazvala, taj strah, je u redu. Sve skupa bilo je jako netočno, čula si i sama. Puno si kaskala u tempu, previše si bila koncentrirana na vokal, a ne na crossover.

No, to nije Antoniju previše izbacilo iz takta koja je za Dnevnik.hr rekla:

- Bilo mi je iznimno zadovoljstvo surađivati na ovom projektu s njim kao i s cijelim stručnim vodstvom projekta. Mislim da je nastup u Londonu bio dovoljan za ovakav format TV showa. Međutim, nikada ne treba zazirati od pojavljivanja u ovakvim formatima. Prvenstveno zbog gledanosti i zbog interesa publike.

Antonia kaže da joj je glazba život, no ima i druge interese.

- Posvećena sam svojoj karijeri, svom doktoratu, hobijima… Treniram jogu i kick box. Uglavnom kad se reflektori ugase, živim skroman i dosadan život. Moj život ide dalje. Vratila sam se upravo iz Moskve gdje sam osvojila 2. mjesto na jednom natjecanju, bila sam u Beogradu i Novom Sadu. Sljedeći mjesec me čekaju nastupi u Rimu, Milanu i Londonu. Čeka me moj doktorski studij - rekla je i dodala:

- Sastavni dio života su uspjesi i padovi. Moja životna krilatica koju sam tetovirala na lijevoj ruci glasi Vivere est militare - Živjeti znači boriti se. Što se tiče Supertalenta, to ne smatram nikakvim padom. Dapače, svaki čovjek ima pravo na svoju prosudbu i svoj stav. Ja mišljenje stručnog žirija poštujem i pozdravljam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:59