'ZLATNI' MARKO

VIDEO: MLADIĆ KOJI JE OSTAVIO BEZ DAHA U PRVOJ EPIZODI SUPERTALENTA 'Obitelj nije znala da sam se prijavio, a reakcija je apsolutno neočekivana!'

 
Marko Antolković
 Promo NovaTV

Marko Antolković iz Lonjice pored Vrbovca ostavio je u nedjelju bez daha žiri i publiku Supertalenta zbog čega je i zaradio zlatni gumb, odnosno direktan prolazak u polufinale showa.

Premda mu je ovo prvi nastup na televizijskom showu ovakvog tipa, vokalnim je sposobnostima zapanjio prisutne, toliko da su do kraja izvedbe mnogi bili na nogama, uključujućui članicu žirija Maju Šuput. Zlatni gumb je udarila Martina Tomčić.

- Motiv za prijavu bio je taj što sam htio da ljudi čuju za mene. Pitanje o reakcijama okoline je malo zeznuto jer moji doma nisu znali da sam se prijavio, znali su samo moji prijatelji i oni su bili oduševljeni, bili su i sa mnom na snimanju. To je zapravo iznenađenje za moje doma - otkrio je Marko za Dnevnik.hr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Promo NovaTV
Marko Antolković

Marko studira pjevanje na Glazbenoj akademiji u Zagrebu, u klasi profesorice Lidije Horvat-Dunjko, a glazbom se bavi odmalena.

- Oduvijek sam bio malo jače dijete i u drugom razredu osnovne škole roditelji su mi rekli da se moram na nešto upisati, recimo na nogomet, kako bih malo smršavio. No ja sam rekao da želim upisati glazbenu školu i tako je sve počelo. Prva mi je želja bio klavir, no nije bilo mjesta u glazbenoj školi u Vrbovcu, pa sam upisao klarinet, ne znajući uopće što klarinet je i svirao sam ga šest godina, nakon čega sam završio u srednjoj glazbenoj školi na smjeru pjevanje - rekao je i dodao:

- Često putujem, pjevam solo u 'Carmini Burani' i ima tih nekoliko mjeseci ili tjedana u godini koji su udarni. Inače vodim tri zbora u župi, a četvrti je ženski vokalni sastav koji je dio folklornog ansambla u Vrbovcu. Tijekom tjedna imam dvije probe, subotom dvije i to kombiniram.

Osim obitelji velika mu je podrška djevojka Nikolina, koja je čitavo vrijeme bila uz njega i koja se također bavi glazbom. Marko otkriva za Dnevnik.hr da mu je doista velika podrška, a o reakcijama u Supertalentu kaže:

Promo NovaTV
Marko Antolković s djevojkom Nikolinom

- Apsolutno neočekivano! Stvarno sam se prijavio bez nekakvih očekivanja i nisam nikome rekao jer me cijela rodbina već deset godina nagovara da se prijavim. No nisam se osjećao spremnim i smatrao da to trebam napraviti. Sve dosad, sada sam osjetio da je moj trenutak. Taj dan na snimanju bio sam totalno odsječen, a inače nemam neku tremu. Ali tada nisam uopće znao da postojim, ne sjećam se komentara, ničega! Imao sam čudan osjećaj koji prije nikada nisam iskusio - priznao je Marko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:16