EMOTIVNA 'MAGDALENA'

VIDEO: OLIVEROVIM HITOM SVIMA IZMAMIO SUZE NA OČI Imitacijom našem glazbenika osvojio pobjedu u srpskom showu, raznježio publiku i žiri

 
 Screnshot / YouTube

Oliverova emotivna pjesma ‘Magdalena’ u interpretaciji Stevana Anđelkovića dirnula je publiku srpske verzije TV showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ te mu donijela prvu pobjedu.

Pjevač Stevan Anđelković potpuno je raznježio žiri i publiku imitacijom hita ‘Magdalena’ Olivera Dragojevića. Neke je doveo do suza zahvaljujući emotivnoj izvedbi i to je bilo dovoljno da osvoji pobjedu u emisiji, piše Dnevnik.hr.

Anđelković je sjedio za klavirom, pratio ga je Beogradski revijski orkestar, a odličnom interpretacijom uz veliku dozu emocija uspio je oduševiti sve prisutne u studiju. Žiriju nije bilo teško baš njega proglasiti pobjednikom devete epizode.

Usprkos ozbiljnim zdravstvenim problemima i uz savjete s liječnicima Oliver sprema već drugi koncert sa Zagrebačkom filharmonijom, koji će se održati 16. prosinca u splitskoj Spaladium Areni. Podsjetimo, našem pjevaču je početkom kolovoza dijagnosticiran karcinom s kojim se odonda bori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:32