TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

VIDEO: PAOLA NASTUPOM OBORILA S NOGU, NIVES NIJE SUZDRŽALA SUZE 'Znaš li koliko si me dirnula? Došli smo do vrha, pjevala si kao totalni manijak'

 
 Screenshot / YouTube

U šestoj epizodi TV showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ pobjedu je odnijela Paola Valić Bekić koja se transformirala u australsku pjevačicu Siju. Emotivnom izvedbom pjesme ‘Chandelier’ oduševila je i publiku i žiri, mnoge i rasplakala te odnijela najviše bodova. S Paolom je na pozornici bila i 10-godišnja Marta Otročak, ekipna prvakinja Hrvatske u gimnastici, piše Dnevnik.hr.

Ova neobična zajednička izvedba dirnula je sve članove žirija. ‘Znaš li koliko si me dirnula? Toliko vas je bilo lijepo za gledati. Nemam riječi’, rekla joj je Nives koja nije mogla suspregnuti suze. ‘Došli smo do vrha emocija. Netko će reći da si zbog Marte imala olakotnu okolnost, ali to nije točno. Ljudi ne kuže koliko je ovo teško pjevati. Vani je zovu čelično grlo, zato što pjeva kao manijak. Ti si pjevala kao totalni manijak i hvala ti na ovome’, dodao je Kedžo, a složio se i Saša: ‘Ti si to toliko dobro otpjevala. Imala si ta njena namjerna puknuća u glasu… a ti Marta, bila si fantastična. Stvarno nismo znali koga bi prije gledali, koliko je to atraktivna točka bila.’ Ni Petreković nije skrivao oduševljenje: ‘Bio sam malo skeptičan, ali bilo je sjajno cure. Fajteru, jako teška emisija za nas!’

Kao pobjednica emisije Paola je odabrala humanitarnu udrugu kojoj će Nova TV donirati 10 tisuća kuna, a radi se o udruzi Korak dalje iz Daruvara koja pomaže osobama s mentalnom retardacijom.

Atmosferu u studiju zagrijao je Damir Poljičak koji je na pozornici utjelovio Maju Šuput i izveo njen hit 'Ne lomi mi srce'. U izvedbi mu se pridružila i sama Maja koja je bila oduševljena nastupom. 'On je sad moj najnoviji prijatelj. Mislim da bi mi trebali vježbati u paru. Nije on bio loš uopće, čak je i trilere otpjevao, a nije imao nijedan falš', komentirala je. Žiri se složio da je Damiru ovo bila najbolja ženska uloga do sada.

Ana Vilenica u ovoj je emisiji gledatelje vratila u osamdesete izvedbom hita 'Somebody's watching me' transformiravši se u Rockwella. Žiri je možda malo više impresionirala glumačkim i plesačkim umijećem, a malo manje pjevačkim. Amel Ćurić je zajedno s malenim Vitom Ljubičićem na pozornici utjelovio legendarnog Mišu Kovača otpjevavši pjesmu 'Još i danas teku suze jedne žene'. Dobio je brojne pohvale, između ostalog da mu je to bila jedna od boljih transformacija.

Katarina Baban utjelovila je popularnu Rihannu i oduševila žiri izvedbom pjesme 'Work'. 'Tebe doživljavam kao slatkicu, anđelčića. Privatno zatomljavaš seksipilnost i onda se ovo desi. Jesi ovo stvarno ti? Prekrasno izgledaš, obožavam ove tvoje uloge gdje si predivna’, rekla joj je Nives. Davor Dretar Drele na pozornicu je stao kao Ed Sheeran i izveo njegov hit ‘Shape of you’, a žiri je pohvalio njegovu mladenačku poletnost.

Maja Bajamić ovoga je puta na pozornici bila vrckava Danijela Martinović, a otpjevala je njenu pjesmu 'Da je slađe zaspati'. Matko Knešaurek izveo je pjesmu 'Aeroplane' grupe Red Hot Chilli Peppers.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:11