EMIL I MATEA U SUPERTALENTU

VIDEO: PAR KOJI JE ODUŠEVIO STRASTVENIM PLESOM U ZRAKU 'Ponekad je grozno, ali ne možemo pobjeći jedno od drugoga'

 
 Facebook

Četvrta polufinalna emisija Supertalenta u nedjelju donijela je dva nova finalista - Emila i Mateu te plesnu skupinu Ritam zona. Partneri u plesu i životu oduševili su publiku i gledatelje još prije kraja emisije kad se video njihove plesne točke u zraku proširio društvenim mrežama. Njih ćemo gledati u finalnoj emisiji zajedno s Antonijom Dorom Pleško, Flipping Artom, Martinom Kutnarom, Step boysima, Gabrijelom Čačić i Scifidelity orchestrom, Pavlom Anićem te Ninom i Marinom, piše Dnevnik.hr.

Emil i Matea svojim su nastupom otvorili polufinalnu večer. Dolaze iz Zagreba i zajedno plešu već pet godina, a atraktivnom koreografijom koja je djelomice bila izvođena u zraku, spojili su je s akrobacijama koje podsjećaju na one izvođene na svili. Zahvaljujući nevjerojatnoj energiji par je publiku ostavio u transu, a žiri je doslovce ostao bez komentara. Kad su odlučili progovoriti, Martina je rekla:

‘U audicijskom dijelu ostavili ste iznimno snažan dojam na mene. Ocjenjivanje vaše izvedbe je podcjenjivanje. Ono što vas dvoje jeste i što nudite je ono što umjetnost predstavlja za mene. Reći ću vam najiskrenije hvala.’

‘Svaka riječ je suvišna. Svi smo žalili što niste osvojili zlatni gumb. Audicija je bila nevjerojatna i nismo mogli vjerovati da bi danas moglo biti ovako. Ja sam i dirnut i sretan i oduševljen’, dodao je Janko, a Maja je oduševljeno rekla: ‘Mislila sam da ne možete izvesti nešto bolje, a ovo danas bilo je još pet puta bolje. Generalno sam protiv toga da ljudi mijenjaju privatno i poslovno, a u vašem slučaju to je pod obavezno. Ako vi ne uđete u finale ja se selim iz države. Ovo je van svake pameti koliko je dobro.’

Emil Kuzminski i Matea Ivanković otkrili su za Dnevnik.hr da im put do finala nije bio lak. ‘Ovakva točka zahtijeva dosta vremena. Probe su kraće, ali češće. U jednu ruku nam je olakšavajuće zbog povjerenja i zbog nekog tog vremena jer imamo sličan raspored pa se to dosta uskladi, a teško je jer najbližima možeš reći svašta pa znaju biti zanimljive te naše probe. Ali više je pozitivnih stvari vezano uz to da smo par i da radimo skupa’, objasnili su kako uspijevaju spojiti posao i ljubav.

Priznaju da nisu imuni na svađe te da su i one dio života: ‘Grozno je kad se naljutimo, ali ne možemo pobjeći jedno od drugoga. Našli smo isto mjesto na kojem odmaramo. Jedan ode na jednu stranu dvorane, drugi na drugu stranu i to je ta udaljenost koju možemo postići.’

Plesna skupina Ritam zona predstavila se s točkom Avatar. Na pozornici ih je bilo čak 17 u rasponu od 12 do 20 godina i dobili su sjajne kritike od žirija.

Od ostalih natjecatelja predstavili su se senjski slavuj, 9-godišnji Matej Prpić, genijalni pas Bongo, akrobatkinja Ana Perišić, Juraj Roksandić, iluzionist Emir Samardžić, virtuoz na tamburici Matej Presnac, street workouterica Elizabeta Rudman i pjevač Vjekoslav Vostrel.

Sve o ostalim nastupima saznajte na stranici Dnevnik.hr, a Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:38