PRVA EMSIIJA

VIDEO: POČELA JE NOVA SEZONA SHOWA 'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO', POBIJEDILA SPLIĆANKA Maja s lakoćom osvojila publiku i žiri: 'Ovo je bilo moćno'

 
 Screenshot / YouTube

Maja Bajamić oduševila je žiri i odnijela pobjedu u prvoj emisiji nove sezone showa Tvoje lice zvuči poznato.

Osam fantastičnih izvedbi redale su se jedna za drugom, a pobjedu prve emisije Tvoje lice zvuči poznato odnijela je Aretha Franklin, odnosno Maja Bajamić koja je ocjenjena kao najbolja transformacija prve epizode. Zahvaljujući Majinoj pobjedi Nova TV će 10.000 kuna donirati udruzi Ljubav na djelu iz Zagreba, piše dnevnik.hr.

‘Presretna sam i ispunjena ljubavlju i zahvalnošću! Osjećam se odlično jer vidim i čujem da je naporan rad na sebi (u svakom pogledu) i strpljenje urodilo plodom koji sam ovim nastupom svečano počela ubirati. Prva epizoda TLZP-a je proslava mog dugogodišnjeg rada na sebi, daleko od očiju medija i u ‘glasnoj tišini’. Dobar i snažan start poslužit će odlično kao vjetar mojim krilima za dalje! Stižu poruke, čestitke od najbližih i ljudi koje ne poznajem, ali osjećam itekako snažnu podršku i ljubaaaaaaaavvv!!! Hvala od srca svimaaaaa, idemoooo dalje jakooooo’, rekla je Maja nakon pobjede.

U showu se ove godine natječu Davor Dretar Drele, pjevačica Maja Bajamić, glumci Matko Knešaurek, Katarina Baban, Damir Poljičak i Ana Vilenica, pjevač Amel Ćurić i radijska voditeljica i blogerica Paola Valić Bekić.

Prvim nastupom u showu led je probio Drele izvedbom 'Svijet glamura' od Hladnog piva te izazvao raznolike reakcije. Nives Celzijus se i sama prisjetila kako je bilo biti Mile Kekin: 'Na trenutke sam zaista čula Milu Kekina, svaka čast. Bojala sam se da će biti karikatura, ali ne, bio si izvrstan', rekla je članica žirija. Damir Kedžo je dodao da mu je izvedba genijalna, a Saša Lozar kako mu nema ništa za prigovoriti.

Kao Beyonce se okušao i glumac Matko Knešaurek. ‘Fali malo mekanoće i fleksibilnosti, ali imao si te stavove koje nam ona donosi', komentirao je Mario Petreković. Saša mu je poručio da se vidi trud i da se ne da obeshrabriti.

Maja Bajamić je prošla zahtjevnu fizičku transformaciju u Arethu Franklin, a pjesmom 'Think' s lakoćom je osvojila publiku i žiri. 'Ovo je bilo moćno', izjavljivali su članovi žirija koje je Maja ostavila pod velikim dojmom.

Paola Valić Bekić izvela je hit Bijelog dugmeta 'Ne spavaj mala moja'. Nives Celzijus pohvalila je Paolu: 'Nedostajala si mi sve ove godine na sceni. Zaista sam osjetila Željka Bebeka, osjetila sam ga i u energiji. Nisi mogla bolje. Nadam se da ćeš ubuduće biti manje statična.’

U Massima se transformirao Amel Ćurić. ‘Imao si odlične Massimove krikove. Budi zadovoljan, bilo je jako jako dobro', kazao je Saša Lozar. I ostali članovi žirija pohvalili su njegove vokalne sposobnosti, no kritizirali statičnost.

Vatreni nastup Katarine Baban kao Shakire nije ostavio nikoga ravnodušnim. ‘Šok! Bila si odlična. Shakiru se može iskarikirat, no ti to nisi. To je to’, komentirao je Saša. ‘Plijenila si pažnju, bila si divna, dozirala si tu knedlu koja ona ima i to baš kvalitetno. Bila si puno bolja Shakira od mene, bila si seksi', rekla je Nives.

Damir Poljičak nastupio je kao Amii Stewart. ''Što si ti učinio od sebe moj Damire'', kazao je voditelj Mešin i nasmijao publiku. 'Meni je bilo presavršeno u svim segmentima', rekla je Nives.

Osma po redu nastupila je glumica Ana Vilenica i to kao Lady Gaga. Koreografski mi je bilo super, no volio bih da sam čuo više Lady Gage u boji glasa', komentirao je Kedžo. Saša je rekao da razumije da je imala tremu i da vjeruje da će biti bolje. 'Fizički mi sličiš na Lady Gagu, koreografski je bilo sjajno. Meni si bila prosječna’, komentirao je Mario, piše dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:05