POGINULA U NESREĆI

VIDEO: POGLEDAJTE DIRLJIV OPROŠTAJ OD TRAGIČNO NASTRADALE NATJECATELJICE Epizoda Farme završila sjećanjem na svima dragu Editu

 
Edita Ptičar
 Dnevnik.hr

Nakon vijesti i tragičnoj smrti 24-godišnje Edite Ptičar koja se natjecala u ovoj sezoni reality showa Farma Nove TV, u večerašnjoj su se epizodi natjecatelji prisjetili trenutaka koje su proveli s njom.

Podsjetimo, Edita Ptičar je smrtno stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila rano jutros u mjestu Topolje kraj Ivanić Grada. Do nesreće je, prema prvim neslužbenim informacijama, došlo zbog prebrze vožnje. Po povratku kući iz večernjeg izlaska, Edita je sjela za volan prijateljeva Audija 80. Pokraj nje je sjedio dvije godine stariji vlasnik auta M. D. (26). Niti jedno od njih nije se vezalo pojasom. Edita nije vozila sredinom svoje trake. Došlo je do zanošenja i slijetanja na travu. Prema riječima svjedoka, vozilo se navodno čak i prevrnulo te vratilo u početni položaj. Zračni jastuk se nije otvorio, a s obzirom da je to stariji model auta, možda ga nije ni imao. Omiljena sudionica “Farme” na mjestu je umrla, a njezina su suputnika u totalnom šoku izvlačili iz vozila i prevezli u bolnicu.

Nova TV je večerašnju epizodu Farme u spomen na Editu završila prisjećajući se trenutaka koje je ona provela na udaljenom seoskom imanju.

'Dva i pol mjeseca sam gradila tamo samu sebe, i izgradila neku novu osobu, čvršću, jaču i s više tolerancije na sve moguće. Sama sebe sam pobijedila, svoj karakter. Početi ću cijeniti više neke stvari. Emotivna sam i sve primam k srcu. Možda mi je samo žao što nisam bila malo čvršća', rekla je nakon odlaska s Farme Edita, koja će ostalim kandidatima ostati u lijepom sjećanju. Njezina ih je smrt sve šokirala i rastužila, a sućut obitelji i bližnjima je izjavila i Nova TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 16:00