EMOTIVAN NASTUP RASPLAKAO ŽIRI

VIDEO: PRIJAVIO SE NA SUPERTALENT KAKO BI VRATIO BIVŠU SUPRUGU: Sjećanja se ne mogu izbrisati i emocije stišati, samo možete glumiti da vas nije briga

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.10.2017. u 13:25

Nova Tv/Sreenshot

 

Niko Milan prijavio se na show Nove Tv Supertalent jer je, kako kaže, glazba oduvijek bila dio njega. Ovaj ugostitelj iz Metkovića koji živi u Kutini pjeva od svoje četvrte godine, a odnedavno i piše pjesme.

Svoj nastup koji je izazvao suzu u oku i kod publike i kod žirija posvetio je bivšoj supruzi i kazao kako bi njegova najveća pobjeda bila bi da mu se ona vrati.

- Pokušao sam je već vratiti tako da sam odaslao informaciju da sam otišao na Supertalent, ali za sada se još ništa nije dogodilo - kazao je Niko koji je otpjevao pjesmu Toše Proeskog 'Još uvijek sanjam da smo zajedno'.

- Skupa smo imali restoran i posvađali smo se oko posla. Prvo je počelo s prepucavanjem, a potom se dogodila veća svađa. Svatko je otišao svojim putem i dogovorili smo se da ćemo se rastati. Prekinuli smo i privatno i poslovno. Restoran više ne postoji - kazao je Niko koji je shvatio kako posao i ljubav ne treba miješati.

- Prije restorana u Kutini imali smo kafić u Puli i tada je bilo razmirica. Nikada nismo bili usklađenog mišljenja. Ja sam volio malo više trošiti na marketing, što se pokazivali dobrim, ali ona je htjela manje trošiti. Mislim da je problem što nismo htjeli slušati jedno drugoga. Ako se naš odnos popravi, više nećemo miješati posao i ljubav - iskren je bio raspjevani Niko čije srce i dalje kuca za bivšom.

- Vrijeme utišava, uspori se ritam srca, ali ne stišava se ljubav. Sjećanja se ne mogu izbrisati, emocije se ne mogu stišati, samo možete glumiti da vas nije briga - kazao je Niko koji je nakon izrazito emotivno otpjevane Tošine pjesme od žirija zaradio četiri 'da'!.

 

 

ELIPSO

Izdvajamo