'PAROVI'

VIDEO: SUDIONIK OPSKURNOG SRPSKOG REALITYJA OSTALIM UKUĆANIMA ZAPRIJETIO PIŠTOLJEM Panika i strah u kući, podivljalog kriminalca svladalo osiguranje

 
 Screenshot Happy TV

U petak navečer se u opskurnom realityju 'Parovi' koji emitira srpska TV Happy, a koji zbog šarolikosti polusvijeta koji u toj emisiji sudjeluje privlači veliku pažnju javnosti u susjednoj državi, dogodila situacija koja je nadmašila veliku većinu dosadašnjih skandaloznih epizoda. Jedan od sudionika, višestruko osuđivani kriminalac, uspio je u 'kuću' unijeti pištolj kojim je usred prijenosa uživo u jednom trenutku zamahao i zaprijetio ostalim sudionicima.

Kako piše Blic, dok je izlazio, ostali sudionici primijetili su da drži nešto u ruci, a kad su shvatili da je to pištolj, svi su počeli vrištati i bježati.

Osiguranje je odmah uletjelo i uspjelo onesposobiti izvjesnog Benjamina Spahovića. U tom trenutku, jedna od sudionica se i onesvijestila.

Blic piše da je oružje uperio u novinarku koja se u tom trenutku našla u kući, a potom i u ostale sudionike, a sve navodno zbog komentara publike koji mu se nisu svidjeli.

Sudionici nisu znali je li oružje pravo ili lažno, što je vidljivo i iz njihovih paničnih reakcija, a iz produkcije su kasnije objavili da je riječ o 'replici'.

Screenshot Happy TV

Screenshot Happy TV

Screenshot Happy TV

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:43